5 cuvinte pe care ar trebui sa ti le scoti din vocabular - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

5 cuvinte pe care ar trebui sa ti le scoti din vocabular

13 martie 2017, , Vizualizări: ...
5 cuvinte pe care ar trebui sa ti le scoti din vocabular-sfatulparintilor.ro

Cuvintele au o putere mai mare decat ti-ai inchipui si, de multe ori, folosesti unele cuvinte atat de grele incat iti faci rau fara sa iti dai seama. Asa cum ai grija sa nu vorbesti urat cu persoane straine, de ce pe tine insuti te insulti fara mila?

 

Iata ce cuvinte ar trebui sa scoti neaparat din vocabular.

 

 

1. Prostule

De multe ori folosim acest cuvant cand ne referim la propria persoana sau la altii. Atunci cand renuntam la acest cuvant, de fapt acceptam toate lucrurile care se intampla in jurul nostru. Cine suntem noi sa judecam cum este o persoana sau un lucru? Cine suntem noi sa stim ce se intampla si cum urmeaza sa se intample?

 

 

2. Umflatule/Grasane

Acest cuvant imprastie in jur foarte multa ura. Ura in stare pura. Si daca vrem ca in jurul nostru sa fie dragoste, trebuie sa semanam dragoste si nu ura! Daca vrem sa aducem o influenta pozitiva lumii in care traim, folosind acest cuvant nu vom reusi decat sa facem pe dos.

 

 

3. Trebuie

Daca lucrurile sunt menite sa se intample intr-un anume fel, se vor intampla exact asa. Daca este menit sa fim milionari vom fi. Vom fi exact unde suntem meniti sa fim, cu cine suntem meniti sa fim, folosind mijloacele pe care le avem la momentul respective. Nu trebuie nimic altceva. Dorindu-ti ca lucrurile sa fi fost altfel ACUM decat sunt nu faci decat sa te impiedici sa progresezi spre prosperitate. Este suficient sa vrei ca lucrurile sa fie altfel de-acum incolo. Pentru ACUM nu ai ce face.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu