10 filme movitaţionale care îţi pot schimba viaţa - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

10 filme movitaţionale care îţi pot schimba viaţa

06 mai 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Gladiatorul - cinemagia.ro

Iată o listă de filme motivaţionale pe care le poţi urmări şi care îţi pot schimba viaţa. Vei găsi suficiente lecţii care se pot aplica şi în cazul tău. Noi le-am găsit pe site-ul lui Dan Luca şi ţi le recomandăm şi ţie, cu căldură. Ordinea este aleatoare.

 

1. Braveheart/Inimă neînfricată (1995)

William Wallace, eroul filmului, este, aşa cum declară chiar în terpretul său, Mel Gibson (cel care semnează şi regia peliculei), unul dintre oamenii care au schimbat cursul istoriei. Iar „Inimă neînfricată” este o poveste în credibilă despre curaj, loialitate, onoare şi despre brutalitatea războaielor. Totul condimentat cu o mişcătoare poveste de dragoste.

 

Trailer

 

 

2. Rocky (1976)

Recompensat cu premiul Oscar în 1977 pentru cel mai bun film, Rocky I este cea mai valoroasă ecranizare dintre cele cinci realizate, care spun povestea celui mai faimos boxer din istoria cinematografiei. Sylvester Stallone a găsit drumul spre gloria absolută după ce acest film a început să ruleze în  cinematografele de pe tot globul, personajul său creând o adevărată isterie în rândul fanilor filmelor de acţiune. Ca să nu mai vorbim că însăşi povestea de viaţa a lui Stallone este la fel de fascinantă. Pentru a realiza acest film (al cărui scenariu îi aparţine) şi pentru a juca el însuşi în rol, Stallone şi-a vândut până şi câinele. Pe care l-a recuperat apoi (la suprapreţ) după semnarea contractului pentru film.

 

Trailer

 

 

 

 

3. Million dollar baby / O fată de milioane (2004)

Filmul relatează povestea lui Maggie Fitzgerald, o chelneriţă obişnuită care s-a mutat din Ozarks la Los Angeles având dorinta de a deveni campioana de box. Mai mult decât atât dorinţa ei este de a fi antrenată de legendarul antrenor de box Frankie Dunn. Filmul este o poveste profundă despre hotărâre, putere şi dragoste, puse mai presus de curajul celor din lumea boxului profesionist.

Dacă nu v-am convins, vă mai spunem că filmul a luat 4 Oscaruri şi 2 Globuri de Aur, iar rolurile principale sunt deţinute Clint Eastwood, Hillary Swank şi Morgan Freeman.

 

Trailer

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comentarii (6)

 1. 27ralu spune:

  Cateva le-am vazut deja.restul,sunt bine de tinut minte,ptr ca sunt foarte interesante.

 2. crinutz spune:

  Unele le-am vazut si merita !

 3. hela7402 spune:

  interesante filme, majoritatea le-am vazut, va propun si eu un film – The Sinking of the Laconia (cum s-a scufundat Laconia ) – Această poveste se inspiră din întâmplări reale din Cel De-al Doilea Război Mondial şi redă istoria scufundării vasului Laconia, care aparţinea Aliaţilor, de către germani.Urmăriţi o poveste adevărată a cavalerismului şi umanitarismului neaşteptate în vreme de război.

 4. elena.nalbaru spune:

  Pe majoritatea le-am vazut 🙂

 5. at_iulia spune:

  Erin Brockovich il voi vedea in seara aceasta, multumim!

 6. olivia12mihu spune:

  Multumim,noi le-am vazut pe toate!

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu