Afla ce spun studiile despre femeile cu posteriorul mare - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce spun studiile despre femeile cu posteriorul mare

13 mai 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - femei fund mare

Oamenii devin tot mai constienti de corpul lor si de acceptarea lui asa cum este el, cu bune si rele. Oamenii incep sa se simta confortabil cu tipuri variate de trupuri care difera de standardele moderne de frumusete. De-a lungul anilor diverse parti ale corpului au fost „vedete” in functie de conditii si de prioritatiile civilizatiei.

Asa cum s-a descoperit acum, un fund generos indica cateva aspecte remarcabile.

Se pare ca femeile cu posteriorul mare nu sunt doar mai inteligente cu si mai rezistente la bolile cronice comparativ cu semenele lor mai putin inzestrate din punct de vedere fizic.

Locul in care este depozitata grasimea determina modul in care organismul reactioneaza la ea. Dr. Robert Kushner de la Northwestern Memorial Hospital a explicat ca un stomac gras nu este sanatos intrucat este activ din punct de vedere metabolic. Continutul sau circula prin tot corpul la fel si mesajele pe care el le transmite.

In schimb, grasimea depusa pe coapse si fund este mult mai stabila si contine mai putine citokine, care sunt implicate in rezistenta la insulina – cea care conduce la diabet. De asemenea, daca grasimea femeii este mai degraba localizata in zona de jos a corpului si nu in cea mediana inseamna ca in organismul ei este o cantitate mai mica de colesterol decat daca lucrurile ar fi stat invers.

Mai multa grasime in trenul inferior inseamna un exces de grasimi omega care ajuta dezvoltarea si sanatatea in general. In afara faptului ca sunt mai inteligente, aceste femei prezinta un risc mai mic de diabet si boli ale inimii.

In plus, un fund mare favorizeaza o productie de hormoni mai sanatoasa. Acesti hormoni, incurajati de grasimea depozitata in partea inferioara a corpului regleaza acumularea si pierderea in greutate, productia de enzime antiinflamatorii, protectia vasculara si atributele antidiabet.

Sursa: higherperspectives.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu