Aceasta este cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Afla motivatia cercetatorilor - Sfatulparintilor.ro
Shop

Aceasta este cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Afla motivatia cercetatorilor

14 aprilie 2017, , Vizualizări: ...
femeie frrumoasa, standarde frumusete, frumusete naturala

Oamenii de stiinta cred ca aceasta femeie este cea mai frumoasa din lume. Ca sa ajunga la aceasta concluzie, cercetatorii au studiat simetria fetei tinerei de 18 ani, din Marea Britanie.

Femeia, Florence Colgate, a participat la un concurs “Cele mai frumoase fete din Marea Britanie” si a castigat defavoarea altor 8000 de persoane. La concurs nu au avut voie sa participe persoane care au suferit interventii chirurgicale sau procedee chimice de infrumusetare. Florence a fost convinsa sa participe la concurs de catre clientii barului la care lucreaza.

Florence a intrunit toate standardele de frumusete impuse pentru a avea fata perfecta: latimea fetei sa fie 46% din distanta dintre urechi, distanta de ochi si gura sa fie o treime din lungimea femei. La aceste capitole, Florence a inregistrat 44% si 32,8%.

 

“Sunt foarte fericita pentru felul in care arat si nu as apela niciodata la operatii estetice sau la botox. Lumea este obsedata de aceste lucruri. Sper ca atunci cand ma vede cineva sa se gandeasca la faptul ca n-au nevoie de nicio interventie”, spune Florence, care spera sa profite la maximum de pe urma contractelor de publicitate oferite in urma castigarii acestui concurs.

 

O poti vedea pe Florence in materialele video de mai jos.

 

Sursa: providr.com

Foto: youtube.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu