Shop

Exclusiv! Cum era Paştele pentru Andreea Marin Bănică, în copilărie

10 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Andreea Marin Banica in copilarie, alaturi de mama sa

Pentru Andreea Marin Bănică, Sărbătorile Pascale din vremea copilăriei se contopesc cu mirosul de cozonac de casă şi de sărmăluţe, dar şi cu bucuria şi curăţenia sufletească în noaptea Învierii de atunci. “Amintirile mele de Paşte sunt mai degrabă duioase decât haioase. Îmi amintesc de cozonacii făcuţi în cuptorul de pământ al bunicii, de mânuţele noastre, ale mele şi ale surorii mele mai mici, învârtind sărmăluţele, de noaptea de Înviere şi de curăţenia sufletească din acele vremuri. De toţi ai mei care erau uniţi, dar între timp am rămas mai puţini pe pământ, ceilalţi ne veghează dintre stele…”, povesteşte Andreea Marin în exclusivitate pentru Sfatulparintilor.ro, într-o discuţie caldă de la suflet de părinte la suflet de părinte.

 

Andreea vrea să transmită mai departe fetiţei ei, Violeta, aceleaşi valori sănătoase care au însoţit-o de-a lungul vieţii în ceea ce priveşte semnificaţia Sărbătorilor de Paşti însă consideră că istoria religioasă trebuie explicată mai pe înţelesul ei, ca o poveste, tocmai pentru ca Violeta să o înţeleagă şi integreze armonios în sufletul său toată viaţa.

 

Cum ar trebui să ne învăţăm copiii ce înseamnă Sărbătorile Pascale? “Nu-mi permit să dau sfaturi”, spune Andreea. “Poate e bine să învăţăm să fim buni, nu doar în preajma Paştelui, ci mereu. Să fie firescul nostru!”, a adăugat ea.

 

Andreea Marin Bănică, preşedintele Fundaţiei “Preţuieşte Viaţa”, a lansat  www.scoalamamelor.ro, din dragoste de oameni, mămici şi copii şi care a devenit în scurt timp un real succes.

 

Te mai poate interesa şi:

Andreea Marin Banica: “E nevoie de echilibru interior ca sa poti darui”

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

  1. asminasmin spune:

    foarte frumos povesteste

  2. marinec spune:

    frumoasa, andreea marin inca a rams pt mine o persoana deosebita, cu bun simt, care stie sa respecte lumea si stie sa se faca iubita. O urmareama inca de la ” surpize, surpize” , de atunci am inceput s-o indragesc. Imi pare rau ca a disparut din viata publica:(

  3. 27ralu spune:

    Andreea marin mi se pare o persoana echilibrata,cu capul pe umeri,cum s-ar spune.nu e ca alte vedete de la noi,care ar face orice sa fie in centrul atentiei.o apreciez.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu