Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj de Revelion - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj de Revelion

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj de Revelion
Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj
Credit foto: Depositphotos.com

Indiferent unde petreci Revelionul, la restaurant, la prieteni sau acasa, trebuie sa fii aranjata. Iti va da o stare de bine, te vei simti frumoasa si vei incepe anul cum se cuvine. Iata ce sfaturi au make-up artistii pentru tine, ce anume nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj pentru Revelion.

In trusa de machiaj trebuie sa ai un dermatograf stralucitor

Cu textura lui cremoasa si stralucitoare, in culori tari precum auriul, argintiul, albastrul metalizat etc., dermatograful “bling-bling” a revenit la moda. Nu trebuie sa uiti sub nici o forma sa ti-l achizitionezi si sa-l ai in trusa de machiaj de Revelion.

La fel de stralucitoare trebuie sa fie si fardurile pentru pleoape. Vorbim, totusi, de un machiaj de seara, care trebuie sa iasa din anonimat. Unde mai pui si ca o data pe an e Revelionul, deci ai toate motivele sa fii stralucitoare.

Must-have-ul trusei de machiaj din noaptea de Revelion: genele false colorate

Cum spuneam, e Revelionul. Iti permiti o extravaganta. Achizitioneaza o pereche de gene false colorate si ochii tai nu vor mai fi uitati. Culorile la moda sunt mov, verde si albastru.

Te mai poate interesa: 8 greseli de machiaj pe care sa nu le mai repeti. Atentie mare la noaptea de Revelion!

Din trusa de machiaj nu trebuie sa lipseasca pudra bronzanta

O piele bronzata este tot timpul la moda. De ce n-ar fi si in noaptea de Revelion. Pentru o piele stralucitoare aplica pudra pe fata, pe pometi, pe gat, pe umeri.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28/12/2022