Shop
Ultimele 100 de articole

Cand este bine sa te tunzi in functie de fazele lunii

21 noiembrie 2020, , Vizualizări:
Cand este bine sa te tunzi in functie de fazele lunii - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - scissors-4154994_1920

Exista persoane care cred ca fazele lunii afecteaza cresterea parului. De aici apare si intrebarea cand este bine sa te tunzi in functie de fazele lunii.

In functie de pozitia lunii, taierea parului poate avea atat un efect pozitiv asupra viitorului unei persoane, cat si unul negativ, deoarece poate deteriora vitalitatea si aduce probleme.

Ce se intampla daca te tunzi cand este luna noua, fazele lunii te afecteaza

Astrologii nu recomanda sa vizitezi saloane de infrumusetare atunci cand este luna noua. Ei spun ca in astfel de zile, o tunsoare poate chiar scurta viata unei persoane, luand energie si sanatate.

Alegerea momentului potrivit pentru a crea o noua coafura, colorarea parului sau vizitarea unui coafor ar trebui sa se bazeze pe ziua lunara curenta, semnul lunii, faza lunii si ziua saptamanii.

Te mai poate interesa: Coafuri par mediu. Tunsori in functie de forma fetei – FOTO

Respectand recomandarile calendarului lunar, iti economisesti energia pozitiva si scapi de tot ceea ce este negativ, vei gasi armonie cu tine si lumea exterioara.

De mult s-a spus ca luna detine puterea asupra tuturor vietuitoarelor, iar acum, pasionatii de astrologie spun ca fazele lunii afecteaza si parul, ducand la o noua metoda de taiere a parului bazata pe ciclurile lunii.

Citeste si: Tunsori pentru barbati cu parul rar. Trucuri pentru a da senzatia de volum

Cat sa-ti tai parul si cand sa-l tai

Primele date pentru taierea parului sunt in timpul echinoctiului de primavara, solstitiului de vara, echinoctiului de toamna si solstitiului de iarna.

Tunderea parului conform calendarului lunii nu inseamna ca ar trebui sa taiati cativa centimetri in fiecare luna.

Puteti utiliza anotimpurile semnelor zodiacale ca ghid util de tuns. Soarele si luna au nevoie de un an intreg pentru a parcurge toate semnele zodiacale – asa apar semnele noastre de ziua de nastere – si in timp ce parcurge fiecare semn, luna finalizeaza un ciclu lunar lunar.

Momentele optime pentru cresterea parului pot fi determinate de semnele zodiacale de apa si foc.

Nu rata nici: Tunsori bob pentru diferite forme de fata

Imagine de NomeVisualizzato de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.