6 idei de cadouri pentru barbati - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 idei de cadouri pentru barbati

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 6 idei de cadouri pentru barbati
sfatulparintilor.ro - cDe cele mai multe ori asteptam de la altii sa ne aduca un cadou. Nu ne dam seama, insa, ca ne putem face singuri cadouri, mult mai de pret decat obiectele.

Sa cumperi cadouri pentru barbati nu e chiar cel mai usor lucru din lume. Oricat de mult le-ar placea femeilor sa se laude cu pasiunea lor pentru cumparaturi si cu ideile lor tot timpul bune pentru cadouri pentru barbati, nu intotdeauna o nimeresc. Iata cateva idei care te vor inspira in alegerea cadourilor pentru barbatul tau.

 

Voucherul de cumparaturi nu face parte din lista cadourilor pentru barbati

Daca tie iti face placere sa primesti cadou vouchere de cumparaturi, iar sotul tau iti ofera asa ceva, asta nu inseamna ca lui ii place sa primeasca. Barbatii vor ceva concret, de la electronice si ustensile pentru gratar la echipament pentru sala si alte sporturi.

 

Bilete la concertul trupei preferate pot fi incluse pe lista cadourilor pentru barbati

Toti barbatii au o obsesie pentru un cantaret, o trupa. Afla daca nu se intampla sa aiba concert in orasul vostru, chiar in perioada sarbatorilor. Daca n-ai noroc, atunci cauta un DVD cu ultimul concert sau ultimul CD aparut pe piata (asta daca nu-l are deja).

 

Un set pentru poker, un sah sau o cutie pentru momeala pot fi cadouri ideale pentru barbati

Daca sotului tau ii place pescuitul, ar fi bine sa nu te bagi la ustensile (decat daca esti si tu foarte priceputa). Insa o cutie aratoasa in care sa-si tina momeala poate fi cadoul perfect. In schimb, daca este un pasionat al pokerului sau al sahului, atunci n-o sa refuze niciodata un set complet pentru poker sau pentru sportul mintii.

 

Un masaj profesionist este oricand cadoul perfect pentru un barbat

Nu e barbat caruia sa nu-i placa sa fie masat. Chiar daca te pricepi, miscarile tale nu se vor compara niciodata cu cele ale unui profesionist. Deci, nu mai sta pe ganduri si fa-i o programare sotului la un salon sau cheama un maseur acasa. Va fi incantat.

 

O masina exotica, visul oricarui barbat

Pentru majoritatea barbatilor, masina ideala arata cam asa: mica, rosie, decapotabila, cu multi cai putere. E adevarat, poate fi cam scump sa o cumperi. Dar oare n-o poti inchiria pentru o zi? Iar daca ai cunostinte unde trebuie, poate ca te pot ajuta sa obtii un drive test.

 

Un abonament la revista poate fi pe placul barbatilor

Sotului tau ii place sa fie la curent cu informatiile economice, sau ii plac masinile? Atunci poate un abonament la o revista de profil va fi primit cu toata bucuria. Chiar daca nu s-a gandit niciodata sa-si faca el insusi un abonament, il va incanta ideea.

 

Data articol: 13/12/2011