5 parfumuri excitante pentru barbati - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 parfumuri excitante pentru barbati

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 5 parfumuri excitante pentru barbati
parfumuri excitante barbati - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - perfume-791698_1920

Doamnelor, daca vreti sa fiti sigure ca partenerul nu va alege sa priveasca un meci de fotbal sau sa iasa la o bere cu baietii in loc sa va ofere o seara „activa”, ca-n vremurile bune, nu trebuie decat sa alegeti un parfum cu miresme excitante. Si uitati de mosc. Barbatii sunt mai degraba atrasi de mirosul de bomboane, prajituri si flori.

 

Cel putin asa sustin cercetatorii de la Asociatia de Cercetare si Tratament asupra Gustului si Mirosului din Statele Unite, care au alcatuit un top 5 al celor mai incitate parfumuri pentru barbati.

 

1. Vanilia

Prin anii 1700, vanilia era folosita pe post de afrodisiac pentru a creste potenta masculina. N-ar fi de mirare atunci ca multi barbati considera mirosul vanilat euforic si senzual, care ii induce intr-o dispozitie romantica.

 

 

2. Lemn-dulce

Nu mai putin de 30 la suta dintre barbatii chestionati in cadrul studiului mentionat s-au declarat excitati de mirosul de lemn dulce. Cautati un gel de dus care sa contina extracte din aceasta planta si nu veti regreta.

 

 

3. Placinta de dovleac

Combinata cu mirosul de levantica, aroma de placinta de dovleac este ecuatia fericirii. Nu mai putin de 40 la suta dintre participantii la sondaj au recunoscut ca s-au excitat dupa ce au simtit aceste miresme. La fel de imbietoare au fost considerate combinatiile cu vanilie si scortisoara.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2

Data articol: 05/06/2017