Vrei sa slabesti rapid? Afla cum scapi de senzatia de foame dupa ce mananci - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vrei sa slabesti rapid? Afla cum scapi de senzatia de foame dupa ce mananci

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Vrei sa slabesti rapid? Afla cum scapi de senzatia de foame dupa ce mananci

Cine nu vrea sa slabeasca rapid? Insa de multe ori regimul nu este tinut corect si se instaleaza o senzatie de foame imediat ce te-ai ridicat de la masa, chiar si dupa o gustare sanatoasa. Unele ingrediente pot pacali organismul facandu-l sa creada ca mai are nevoie de mancare provocand o crestere a senzatiei de foame si adaugand centimetri in jurul taliei tale. Si, in loc sa slabesti rapid, mai rau de ingrasi. Iata ce ar trebui sa faci pentru a scapa de senzatia de foame si a slabi rapid.

 

 

Nu mai bea sucuri, pentru a scapa de foame si a slabi rapid

Sucurile, ice tea-urile si celelalte bauturi indulcite sunt cea mai mare sursa de zahar – aproximativ 2 treimi din aportul tau anual. Noi studii ale Universitatii din California au indicat ca fructoza poate sa iti faca creierul sa creada ca are nevoie de mai multa mancare, chiar si cand nu iti este foame. Asta de intampla deoarece iti impiedica organismul sa creeze leptina – hormonul satietatii – care ne spune cand am mancat destul.

 

 

Ai servit cina dintr-o conserva? S-ar putea sa nu mai poti slabi rapid pentru ca o sa ti se faca foame

Multe alimente la conserva contin chimicalul bisphenol-A (BPA), care in ultima perioada a starnit ingrijorari din partea asociatiilor medicale. In afara unor posibile legaturi cu aparitia cancerului, BPA poate sa duca la inhibarea hormonului leptina, conform cercetatorilor de la Harvad University. Astfel creste pofta de mancare si se poate instala obezitatea.

 

 

Nu poti sa slabesti rapid daca micul dejun nu a fost destul de consistent si-ti va fi foame in curand

Dupa ce au analizat 6764 de persoane sanatoase timp de 4 ani, cercetatorii au demonstrat ca cei care au consumat numai 300 de calorii la micul dejun, s-au ingrasat de doua ori mai mult decat cei care au consumat 500 de calorii. Motivul este ca un mic dejun consistent determina mai putine cresteri ale glicemiei si insulinei de-a lungul zilei, ceea ce scade poftele aparute din senin.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/09/2014