Slabeste mancand! Alimente care grabesc pierderea de kilograme - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Slabeste mancand! Alimente care grabesc pierderea de kilograme

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Slabeste mancand! Alimente care grabesc pierderea de kilograme

De ce sa te infometezi cand poti si altfel sa pierzi kilogramele in plus? Slabeste mancand! Modifica-ti stilul de a gati si redu aportul caloric zilnic cu ajutorul acestor strategii de slabit testate in timp. Construieste-ti un program alimentar care sa includa aceste alimente ce accelereaza slabirea. Legumele, fructele si produsele lactate iti vor asigura aportul vitaminic necesar pentru o functionare perfecta a sistemului tau digestiv. Scapa in sfarsit de poftele ce te chinuie adesea, consumand gustari ce iti dau o senzatie de satietate pentru mai mult timp.

 

Citeste urmatoarea lista de ingrediente pentru a sti care sunt alternativele tale cand vine vorba de a introduce in dieta alimente ce te pot ajuta sa pierzi kilograme.

 

 

Slabeste mancand mai mult gris

Daca esti determinata sa faci anumite schimbari in dieta ta, este momentul potrivit sa descoperi efectele magice ale grisului. Fierbe putin gris cu lapte si da un impuls de energie organismului tau cu ajutorul acestei gustari foarte nutritive. Este bogat in fier si iti va pastra aportul de carbohidrati la un nivel ideal.

 

 

Branza slaba greceasca, un aliment care te ajuta sa slabesti

Acest produs lactat este foarte bogat in calciu, un element esential pentru un program eficient de dat jos kilograme. Fa-ti o salata delicioasa cu rosii, busuioc si branza pentru a-ti accelera metabolismul si a-ti consuma depozitele de grasime existente. Este importanta totusi cantitatea, asa ca nu depasi 120 de grame de branza per portie.

 

 

Mananca cereale de/cu grau si vei fi mai slab

Pierde kilograme consumand cereale cu grau. Pregateste-ti micul dejun preferat in care sa nu consumi mai mult de 2 cesti din acest ingredient pentru a salva calorii pretioase. Graul este benefic deoarece iti asigura necesarul de vitamina C si fier. Cauta si alte retete delicioase ce includ acest ingredient pentru a reusi sa scapi de kilograme fara eforturi foarte mari.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/09/2017