9 probleme de sanatate jenante pentru barbati - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 probleme de sanatate jenante pentru barbati

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 9 probleme de sanatate jenante pentru barbati
probleme de sanatate jenante pentru barbati
Credit foto: Depositphotos.com

Si barbatii au probleme jenante! Unele dintre problemele de sanatate cu care se confrunta barbatii sunt considerate jenante, iar acestia prefera sa nu vorbesca despre ele. Cu toate acestea, ei trebuie sa mearga la doctor pentru ca unele dintre aceste simptome pot fi mai grave decat cred.

1. Sforaitul. Cunoasteti vreun barbat care nu sforaie?

Sforaitul nu numai ca afecteaza somnul vostru si al partenerei, dar e destul de periculos si pentru sanatate. Problema poarta denumirea de apnee in somn si inseamna oprirea respiratiei pentru o perioada cuprinsa intre cateva secunde si cateva minute. Consultati un medic ORL-ist pentru a remedia aceasta neplacere, care va poate pune in pericol viata.

 2. Disfunctiile sexuale, extrem de jenante pentru barbati

Barbatii nu se dau in vant sa vorbeasca despre problemele lor sexuale desi un sfert dintre urmasii lui Adam se confrunta cu ele. Printre acestea se pot enumera: scaderea libidoului, ejaculare precoce sau lipsa erectiei. Aceasta ultima neplacere poate anunta probleme mult mai grave precum diabetul, boli de inima sau probleme de circulatie a sangelui. Discuta cu doctorul de familie in cazul in care te confrunti cu o lipsa a erectie pentru a gasi ce determina aceasta disfunctie sexuala si sa-ti recomande cel mai potrivit tratament.

3. Transpiratia excesiva. Barbatii transpira mai mult decat femeile

Dar daca aveti tot timpul mainile transpirate sau e nevoie de cateva schimburi de-a lungul unei zile, atunci trebuie sa apelati la sfaturile unui specialist pentru a urma un tratament adecvat. Nu e vorba doar despre o chestiune perfect barbateasca, ci chiar de o boala.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 05/12/2023