5 probleme jenante pentru barbati - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 probleme jenante pentru barbati

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 5 probleme jenante pentru barbati

Orgoliul masculin este de foarte multe ori nemasurat. Tocmai de aceea, unele probleme devin defecte capitale in fata prietenilor, cu atat mai mult cu cat acestea sunt principala sursa a glumelor. Iata cateva exemple.

 

1. Mirosul de transpiratie

Pentru barbatii care muncesc din greu sau merg la sala, mirosul transpiratiei poate fi greu de suportat. Vinovata nu este transpiratia in sine, ci o bacterie care se foloseste de acest mediu pentru a se inmulti. Puteti scapa de ea prin dusuri frecvente cu sapun si mult antiperspirant si, evident, spalati hainele. De asemenea, evitati sa consumati alimente precum ceapa si usturoiul.

 

 

2. Eructatiile

Nu sunt emblema bunelor maniere in majoritatea societatilor civilizate, dar in altele este semnul aprecierii unei mese bune. Oricum, sa eructezi dupa ce ai mancat ceva este normal si sanatos. Corpul elimina aerul pe care l-a inghitit. Dar daca acest fenomen este asociat cu greata si cu dureri de burta poate insemna o afectiune digestiva. Nu pierdeti timpul si cereti sfatul medicului.

 

 

3. Gazele

Nu exista pe lumea asta o actiune a corpului uman care sa starneasca mai multe bancuri si glume decat eliminarea gazelor. Desigur, nimic nu este mai stanjenitor decat sunetul si mirosul lor. Dar este ceva natural. Oamenii trag intre 6 si 20 de vanturi pe zi. Berea, bauturile acidulate, fasolea, dar si alte fructe si legume va pot accentua balonarea.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 04/06/2017