Dan Negru: “Metamorfoza femeii in mama e uimitoare!” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dan Negru: “Metamorfoza femeii in mama e uimitoare!”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Dan Negru: “Metamorfoza femeii in mama e uimitoare!”

Dan Negru e zgomotos. Dan Negru tipa si face ratinguri de Cartea Recordurilor. Asa il stie publicul pe unul din cei mai de succes prezentatori si animatori de show TV ai Romaniei insa mai jos, exclusiv pentru Sfatul Parintilor, Dan Negru isi dezvaluie o latura noua, necunoscuta marelui public, latura care ii face vocea sonora sa sune dulce si alinator, ca un cantecel de leagan… latura de “tatal Darei”.

 

1. Spune-ne 3 lucruri importante care s-au schimbat in viata ta de cand esti tata.

Gestionarea timpului e alta in ultima vreme, orele de somn sunt altele si minutele de pe factura de mobil sunt mai multe de cand sun mereu sa vad ce face Dara, fetita mea, ori de cite ori nu sunt acasa…

 

 

2. Numeste 3 lucruri din viata ta de care ti-e dor de cand esti tata.

Am sa-ti numesc chiar lucruri, asa cum mi-ai cerut. Mi-e dor de bicicleta mea de cind eram pusti, de o minge de fotbal pe care am tinut-o vreo 10 ani si de cusca catelului meu din copilarie, in care intram uneori. De toate astea mi-am reamintit privind-o zilnic pe Dara…

  

 

3. Cand te-ai simtit depasit de situatie ca tata si ce ai facut?

Habar n-am ce as fi facut fara Codruta, sotia mea. De fiecare data cand m-am simtit depasit, ea m-a ajutat. Nimic nu se compara cu o mama. Metamorfozarea femeii in mama e uimitoare!

 

4. Care este cel mai important sfat pe care l-ai da unui viitor tata?

Sa nu piarda zile prin birouri, pe la serviciu, prin deplasari si sa-si descopere deodata copilul mare. Sunt momente de nepretuit.

 

5. Fetita ta este inca micuta, insa cu siguranta te gandesti la cum vei dori sa o educi cand va fi mai mare. Care este cel mai important sfat pe care i-l vei da fetitei tale ca sa se poata adapta in lumea de maine, lumea viitorului ei?

Cel mai important sfat e sa fie linistita, pentru ca tati si mami vor fi linga ea mereu. Apoi, asa, unii linga altii, vom descoperi lumea impreuna…

 

Foto: Alex Galmeanu pentru Viva. Copierea si utilizarea acestei fotografii fara acordul Sfatul Parintilor este interzisa.

Data articol: 20/01/2011