Infecțiile urinare, candidozele, herpesul și micozele de la nivelul pielii sunt printre cele mai frecvente infecții recurente. De vină pentru apariția lor frecventă, la aceeași persoană, nu este întotdeauna sensibilitatea genetică a individului, ci unele greșeli în stilul de viață. O alimentație corectă, respectarea unor reguli de igienă care să limiteze riscul reapariției infecțiilor, tratarea altor afecțiuni conexe care ne slăbesc organismul și susținerea organismului cu suplimente alimentare naturale, ne ajută să prevenim recurența bolilor.
1. Abuzul de antibiotice
Pentru a face faţă atacului agenţilor patogeni şi celorlalţi agresori, organismul și-a perfecționat sistemul lui natural de apărare, sistemul imunitar. Pielea, saliva, lacrimile şi microflora intestinală, toate fac parte din sistemul nostru imunitar, însă centrul apărării organismului se concentrează la nivelul sistemului digestiv. Aici se află circa 100 de miliarde de bacterii „bune” care constituie flora intestinală. Iar menţinerea echilibrului la acest nivel este fundamentul unui sistem imunitar rezistent, deoarece împiedică dezvoltarea bacteriilor nocive. Totuşi, rezistenţa sistemului nostru de apărare poate fi slăbită de unii factori de mediu sau care ţin de stilul nostru de viaţă. De exemplu, tratamentul îndelungat cu antibiotice distruge microflora intestinală şi slăbeşte sistemul imunitar. Mai mult, poate conduce la rezistență la antibiotice. În această situație, bolile pot deveni netratabile fiindcă medicamentele existente nu sunt suficient de puternice pentru a controla bacteriile care dobândesc rezistență. Prin urmare, boala reapare în forme mult mai agresive și mai greu de controlat.
2. O boală cronică
Afecţiunile cronice, în mod special cele severe precum cancerul slăbesc semnificativ apărarea naturală a organismului. Același lucru se întâmplă și cu persoanele alergice și în cazul celor cu afecțiuni autoimune. De aceea, persoanele afectate se confruntă cu multiple complicații ale infecțiilor. Pentru a evita aceste probleme este necesară susținerea imunitară cu suplimente alimentare și controlul afecțiunilor cronice.
3. Alimentația incorectă
Deficitele de vitamine, mai ales când este vorba despre vitaminele A, C şi E, dar şi de minerale precum cele de magneziu, seleniu, fier, zinc, conduc la slăbirea sistemului imunitar. De aceea, specialiştii recomandă ca persoanele care nu pot asimila toţi aceşti nutrienţi din alimentaţie (în special din consumul de fructe şi de legume proaspete) să urmeze periodic cure cu suplimente alimentare nutriţionale naturale.
Cum te ajută suplimentele alimentare nutriționale?
O soluție eficientă pentru a susține organismul în lupta cu infecțiile recurente constă în folosirea suplimentelor alimentare naturale. Alege acele suplimente care stimulează imunitatea, au un aport important de nutrienți și sunt biodisponibile, adică se absorb ușor în organism. Produsul Colostrum Prime Life® de la Secom® este un supliment alimentar revoluționar, cu o compoziție unică, pe bază de colostru, laptele matern din primele 48 de ore de după naștere. Datorită calităților colostrului, produsul are un puternic efect antiviral, antibacterian, antifungic și antiparazitar. Poate fi folosit pentru efectul antiviral în cazul infecțiilor herpetice, cu HPV, pentru calitățile antibacteriene și antimicotice în caz de infecții recurente precum conjunctivitele, otitele, pneumoniile, candidozele, onicomicozele, infecțiile dentare sau infecțiile urinare. Colostrum Prime Life® are și rol imunomodulator, adică echilibreaza sistemul imunitar. Se poate administra în boli autoimune și complementar în terapiile antitumorale deoarece reduce riscul formării de metastaze. Deoarece are calități nutriționale complexe, produsul Colostrum Prime Life® corectează și deficitele nutriționale și întărește imunitatea întregului organism. Produsul ajunge până la 120 de zile de administrare.
Mai multe detalii despre produsele Secom® puteți afla accesând www.secom.ro sau pagina de facebook a companiei www.facebook/secomromania
Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni
HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2024. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?
Ce inseamna cand versi cafeaua