Shop
Ultimele 100 de articole

Spune „adio!” venelor vizibile de pe picioare!

30 aprilie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - probleme picioare - varice

Varicele, capilarele venoase vizibile la suprafaţa pielii şi vasele de sânge sparte apar pe fondul sensibilităţii vasculare. Dacă varicele sunt dilataţii venoase date de pierderea elasticităţii venelor, capilarele vizibile sunt rezultatul unei circulaţii periferice deficitare. Această situaţie poate fi dată de factori genetici, de afecţiuni organice, dar şi de statul prelungit în picioare.  Dacă în cazurile grave se recomandă operaţia de îndepărtare a varicelor, în cazul unei afecţiuni minore, gelurile şi suplimentele alimentare pe bază de plante, pot face minuni.

 

Masajul ajută

Este recomandată masarea întregii zone afectate de varice sau a celei în care apar capilare şi vene vizibile prin piele, de jos în sus, pe sensul de întoarcere a fluxului sanguin venos către inimă. Iar produsele speciale, precum crema Vein Defense™ de la Secom® potenţează efectul pozitiv al masajului care pune în mişcare sângele ce stagnează în venele dilatate.

 

sfatulparintilor.ro - veins - secom

 

Evită statul prelungit în picioare

Dacă eşti nevoită să stai ore în şir în picioare, atunci alege o încălţăminte comodă, cu talpă joasă. Dacă ai o muncă sedentară, ia câte o pauză după fiecare oră de lucru şi dezmorţeşte-te timp de cinci minute. Când stai la birou, evită poziţia picior peste picior pentru a nu bloca circulaţia sângelului şi foloseşte un suport pentru picioare.

 

sfatulparintilor.ro - KL-VeinDefense - secom

 

Te ajută extractul de castan şi substanţele antiinflamatoare

Cremele care ajută la estomparea capilarelor vizibile şi la atenuarea varicelor acţionează local, prin îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi limfatice şi prin efectul antiinflamator. Produsul Vein Defense™ de la Secom®, sub formă de cremă este adjuvant în reducerea simptomelor insuficienţei venoase şi limfatice, datorită formulei complexe pe bază de extracte din plante medicinale, antioxidanţi şi a ingredientelor active cu rol antiinflamator. Extractul de castan sălbatic, prezent în crema Vein Defense™ este renumit pentru faptul că reduce fragilitatea pereţilor capilari, îmbunătăţeşte tonusul pereţilor vaselor şi contribuie la reducerea inflamaţiilor venoase. Crema Vein Defense™ se aplica pe zona afectată, la nevoie, de câte 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime se utilizează produsul minimum 6 săptămâni. Puteţi obţine detalii despre alte produse din portofoliul Secom accesând site-ul www.secom.ro . De asemenea, ne puteţi adresa orice întrebare pe pagina de facebook a companiei www.facebook.com/SecomRomania

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu