Shop
Ultimele 100 de articole

Şi ficatul copilului tău are nevoie de protecţie!

01 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Prisum - Liv. 52

Ficatul este un organ care îndeplineşte multiple activităţi, astfel că, atunci când acesta este bolnav, întregul organism suferă. Acesta este responsabil de asigurarea unei bune digestii, de menţinerea funţiilor metabolice, de detoxifierea organismului.

Liv.52 sirop este special conceput pentru a proteja ficatul copilului tău de la vârste foarte fragede. Combate efectele nocive ale diverselor toxine rezultate din alimente, medicamente, factori infecţiosi etc. Astfel, cura de Liv.52 sirop se recomandă atunci când sunt semne ale suferinţei hepatice (modificări ale parametrilor din sânge, oboseală, apetit capricios, icter etc.), dar şi preventiv, atunci când se folosesc medicamente potenţial hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamtoare).

 

 

Liv.52 sirop este eficient şi în combaterea anorexiei de diverse cauze, restabileşte apetitul, îmbunătăţeşte digestia şi asimilarea alimentelor.

Gustul plăcut al siropului permite o administrare uşoară, un motiv în plus pentru a aduce zâmbetul pe faţa micuţului tău!

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu