De ce trebuie să susții imunitatea copilului tău? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

De ce trebuie să susții imunitatea copilului tău?

Sfatulparintilor » Zona Verde » De ce trebuie să susții imunitatea copilului tău?

Sistemul imunitar ne protejează de orice atac din exterior. Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să recunoască inamicii și abia apoi îi poate distruge. La naștere, copiii au anticorpi moșteniți de la mamă, dar în decursul primelor șase luni de viață, o parte din acești anticorpi se pierd. Fără a fi stimulată, imuniatea bebelușilor se poate fragiliza. Așa se ajunge la infecții ale pielii, alergii, dermatite, cronicizarea infecțiilor, răceli, gripe, digestie dificilă, scădere în greutate și astenie.

 

 

Fără contactul cu agenții patogeni copiii vor fi sensibili

Pentru că anticorpii se formează la contactul cu agentul patogen periculos, cei mai mulți copii sensibili sunt cei „crescuți în puf”. O soluție sunt vaccinurile care vin în ajutorul imunității, fără ca cei mici să fie expuși în mod direct atacului patogen.  Vaccinurile conțin fragmente inofensive din virusuri, intoduse controlat în organism cu scopul de a stimula formarea de anticorpi. După vaccinare, organismul își formează anticorpii specifici necesari pentru a lupta și cu o infecție reală. Dar nu există vaccinuri pentru orice afecțiune și, mai mult decât atât, nici imunitatea obținută prin vaccinare nu durează totă viața. De aceea, vaccinarea nu este întotdeauna suficientă pentru a ne feri de atacul patogenilor. Produsul First Defense de la Secom® , 100% natural, stimulează imunitatea specifică umorală și celulară (stimulează producerea imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG și a limfocitelor T) și imunitatea nespecifică  antiinfecțioasă  (cresterea numarului de fagocite, celule care inglobeaza şi digera bacteriile, celule tumorale, alte corpuri straine în organism), de aceea este indicat ca adjuvant în susținerea imunității copiillor.

 

 

Bolile din copilărie scad inteligența

Copiii bolnăvicioși au parte de o dezvoltare mai lentă, din toate punctele de vedere. În special bolile infecțioase consumă o mare parte din energia necesară dezvolătării creierului și sunt periculoase în primii ani de viață fiindcă organismul va aloca combaterii infecției o mare parte din energie. Astfel, creierul va fi privat de energia necesară dezvoltării de noi circuite. În consecință,  pot apărea tulburări de dezvoltare și chiar un IQ mai mic decât cel mediu.  Aceasta a fost concluzia a două studii, unul desfășurat în cardul Universităţii din New Mexico, Statele Unite și altul la Universitatea Carleton din Canada.

 

sfatulparintilor.ro - FirstDefense_secom

 

Imunitatea crește cu suplimente naturale

First Defense de la Secom®  susține imunitatea copiilor și face parte dintr-o linie de produse destinată special copiilor. Produsul First Defense conţine  argint coloidal, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar pe mai mult de 650 tipuri de agenţi patogeni. Produsul este stimulator al imunităţii, reduce timpul de recuperare după toate tipurile de infecţii bacteriene şi virale și este recomandat ca adjuvant în dezechilibre imunitare, toxiinfecţii alimentare, sindromul de intestin permeabil, malabsorbţie, enterocolită, colon iritabil, giardioză, hepatită, herpes, toxoplasmoză, toxocaroză, infecţii urinare, candidoză, gripă, pneumonie, otită, sinuzită, meningită. First Defense  este recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

Pentru detalii despre produsele Secom® vizitați www.secom.ro , iar pentru întrebări și concursuri vizitați pagina de Facebook a companiei www.facebook.com/SecomRomania.

Data articol: 27/05/2012