Shop
Ultimele 100 de articole

Cum te ajută detoxifierea?

22 mai 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-Cum te ajută detoxifierea?

În timp, în țesuturile organismului se acumulează tot felul de substanțe care perturbă funcționarea optimă a organelor. Este vorba despre toxine produse din arderile celulare, reziduuri precum celulele moarte sau agenții patogeni învinși de sistemul nostru imunitar. În plus, toate substanțele toxice pe care le inhalam sau pe care le introducem în corp prin hrană sunt filtrate de organism, dar nu sunt eliminate în totalitate. Pe măsură ce se acumulează, aceste substanțe devin nocive pentru sănătate, ne fură energia și pregătesc terenul pentru diverse boli. Poți reduce din consecințele negative ale acestui fenomen prin cure periodice de detoxifiere.

 

Elimini toxinele

 

Fluidele din organism precum sângele, limfa, dar și organele cu rol de filtru precum ficatul și rinichii sunt primele afectate atunci când o cantitate mare de toxine se află în corp. Prima măsură pe care o poți lua pentru a favoriza eliminarea toxinelor este să bei cât mai multe lichide.  În acest fel stimulezi eliminarea lor din corp prin urină și transpirație.  De asemenea, alimentele cu probiotice, care normalizează flora intestinală și contribuie la eliminarea reziduurilor după digestie, contribuie la purificarea organismului.

 

Slăbești mai ușor

 

Un alt avantaj al curelor de detoxifiere este acela că te ajută să pierzi kilogramele nedorite. Un organism intoxicat are toate funcțiile încetinite, inclusiv arderile necesare producerii energiei. Prin urmare, în loc să fie folosită pentru a-ți da energie, hrana este prost utilizată și stocată sub formă de depozite de grăsime. În schimb, un organism care funcționează la parametri optimi își extrage din cantități mici de hrană toate elementele nutritive necesare, deci nu te vei mai confrunta cu senzația permanentă de foame și nici cu lipsă de energie, imediat după masă.

 

Previi boli

 

O categorie mare de afecțiuni pot apărea pe fondul intoxicării organismului. Acneea, disfuncții ale organelor interne precum cele de la nivelul ficatului, rinichiului și colonului și afecțiuni globale precum astenia sau  sindromul de epuizare pot avea la bază acumularea de toxine în organism. De aceea, prin curele periodice de detoxifiere îți menții sănătatea.

 

 

 

sfatulparinitlilor.ro - Thisilyn Mineral Cleansing Kit

Detoxifierea are trei faze

Cura de detoxifiere îți ajută organismul să funcționeze la parametri optimi,  crescând nivelul de energie și stimulând imunitatea, ajutând la prevenirea apariției și recurenței infecțiilor, îmbunătățind tranzitul intestinal, aspectul și sănătatea pielii, a părului și a unghiilor.

Thisilyn® Mineral Cleansing Kit de la Secom® este un produs 100% natural, cu o formulă completă și perfect echilibrată pentru detoxifierea întregului organism în trei faze, pe o durată de 15 zile. În faza I (30 capsule) este detoxificat tractul urinar, limfa, sângele, pielea, ficatul și vezica biliară. În faza II (90 capsule) sunt neutralizate toxinele din intestine și se menține sănătatea microflorei intestinale. Faza III (38 tablete) are rolul de a accelera eliminarea digestivă a toxinelor. Thisilyn® Mineral Cleansing Kit este recomandat în afecțiuni hepatice, litiază biliară și renală, intoxicații, indigestii și gastrite. De asemenea, acționează eficient în cazul balonărilor, durerilor abdominale, constipației, paraziților intestinali, infecțiilor uro-genitale, candidozei și alergiilor. Poate fi administrat în tratamentul complementar al afecțiunilor osteo-articulare, dermatologice și dezechilibrelor hormonale.

 

Aflați mai multe despre produsele din portofoliul Secom® accesând site-ul www.secom.ro. Puteți pune întrebări despre produsele Secom® pe pagina de Facebook a companiei www.facebook.com/SecomRomania

 

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.