Shop
Ultimele 100 de articole

Ajută-ţi copilul să se dezvolte sănătos

19 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparinitlor.ro - secom - Ajuta-ti copilul sa se dezvolte sanatos

Vitaminele și mineralele fortifică sistemul imunitar, susțin creșterea  și procesele de vindecare din organism și intervin în mod pozitiv în toate procesele metabolice. De aceea, este foarte important ca în copilărie, când se pun bazele dezvoltării armonioase, să nu existe carențe de vitamine și de minerale.

 

sfatulparintilor.ro - MultiVitamin & Mineral - secom

 

De ce apare deficitul de nutrienți?

Pentru mulți părinți, ora mesei este un moment de negociere dură. Sunt puțini copiii care iubesc fructele și legumele, de aceea, părinții aruncă în luptă toate argumentele pentru a-i determina să mănânce sănătos. Din păcate, nu reușesc întotdeauna, fiindcă regimul alimentar perfect este greu de urmat, chiar și atunci când copiii cooperează. În plus, fiindcă cei mici sunt în creștere,  chiar și lipsa unei singure vitamine conduce la apariția dezechilibrelor. Iar la refuzul copiilor de a mânca suficiente fructe și legume se adaugă și alte motive care pot conduce la deficite de vitamine și de minerale. De exemplu, multe vitamine se distrug atunci când gătim, din cauza preparării termice. Prin urmare, deși teoretic, le dăm copiilor mâncare sănătoasă, în realitate, lucrurile stau altfel. Apoi mai sunt și cazurile în care anumite afecțiuni, precum tulburările pervazive de dezvoltare determină tulburări alimentare și, implicit, deficitul de vitamine și de minerale în organism. De asemenea, dezechilibrelele de la nivelul florei intestinale, floră care sintetizează vitamine, dar care este sensibilă la consumul de antibiotice, pot conduce la deficite nutriționale, la fel și dereglarea absorbției vitaminelor în tractul gastro-intestinal și parazitozele. Dar, în egală măsură există și stări fiziologice care favorizează instalarea deficitelor de vitamine. Astfel de perioade sunt cele de creștere, mai ales cele de creștere bruscă, momente în care administrarea de minerale și de vitamine devine necesară.

 

 

Din surse naturale sunt mai eficiente

Vitaminele și mineralele se pot obține din sinteză, sau pot fi extrase din legume și din fructe, adică pot fi din sursă naturală. Este și cazul produsului Multi Vitamin & Mineral de la Secom®, cu o compoziție sută la sută naturală, care completează necesarul de vitamine și de minerale obligatorii pentru creșterea armonioasă și sănătoasă a copilului tău. Un avantaj major al Multi Vitamin & Mineral este biodisponibilitatea maximă, dată de faptul că produsul este obținut din surse naturale. De asemenea, produsul conține 13 vitamine și 10 minerale, iar formula este îmbunătățită cu inozitol și colină, substanțe care, împreună, formează lecitina, importantă pentru hrănirea celulelor cerebrale. Produsul Multi Vitamin & Mineral de la Secom® este recomandat ca adjuvant în deficiențe imunitare și intelectuale, în dereglări metabolice și hormonale, precum rahitism, lipsa poftei de mâncare, anemie, afecțiuni osoase, musculare, nervoase, tulburări cardio-vasculare, digestive, uro-genitale, oftalmologice, dermatoze, infecții, stres fizic, intelectual și oxidativ, în convalescență și în cazul administrării de antibiotice. Produsul Multi Vitamin & Mineral de la Secom® ajunge până la 47 de zile de administrare și este recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

Mai multe detalii despre produsele Secom® puteți obține accesând www.secom.ro sau pagina de facebook a companiei www.facebook/secomromania

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu