Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna cand visezi peste. Ce mesaje iti trimite subconstientul

09 decembrie 2021, , Vizualizări:
ce inseamna cand visezi peste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - water-glass-2542790_1920

Ce inseamna cand visezi peste: Cineva pescuieste

Aparitia unui pescar in vis sugereaza ca persoana respectiva incearca sa prinda ceva in viata sa reala.

Visul despre pescuit la copca sugereaza ca persoana in cauza depaseste o bariera emotionala si se confrunta cu sentimente care ies la suprafata. Insa pescuitul poate insemna si ca visatorul are nevoie de relaxare.

Ce inseamna cand visezi peste: Undita

Undita poate reprezenta instrumentul si motivatia necesare pentru explorarea subconstientului. Este gata sa te confrunti cu probleme si emotiile pe care le-ai ignorat pana acum. Undita indica faptul ca esti pregatit pentru o calatorie interioara, de autodescoperire. Daca visul se concentreaza pe instrumente si planificare si nu pe actul pescuirii inseamna ca te pregatesti pentru aceasta calatorie interioara.

Ce inseamna cand visezi peste: Carlig de pescuit

Carligul de pescuit inseamna o idee pe care trebuie sa o „prinzi”. Visul poate indica si ca este „prins” cu ceva. Un carlig poate insemna ca esti pacalit sau manipulat sa faci ceva.

Nu rata nici: Ce inseamna cand visezi gandaci. Mesaje si semnificatii spirituale

Ce inseamna cand visezi peste: Meduza

Meduzele din vis pot insemna lucruri diferite, in functie de tipul meduzei: unele inteapa si sunt foarte periculoase in vreme ce altele sunt total inofensive. O meduza poate reprezenta o amintire dureroasa, altele pot dezvalui unele aspecte ascunse de agresivitate sau ostilitate din relatiile celui care viseaza.

Meduza poate indica si sentimente de incertitudine sau lipsa de incredere in fortele proprii. Poate ca ai probleme sa-ti sustii punctul de vedere intr-o anumita situatie sau poate simti ca standardele tale morale ori credintele tale sunt depasite.

Daca meduza iti creeaza o stare pozitiva celui care viseaza poate fi o indicatie ca trebuie sa se lase dus de val. Meduzele sunt purtate de valurile oceanelor. Poate ca simte ca face parte din ceva mai mare decat propria persoana si si-a gasit serenitatea.

Sursa: exemplore.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.