Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit? Răspunsul îți va da de gândit! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit? Răspunsul îți va da de gândit!

Sfatulparintilor » Vise » Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit? Răspunsul îți va da de gândit!
Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă cineva care a murit îți apare în vis, probabil că te întrebi ce înseamnă. Răspunsul îl vei afla în continuare.

Iată ce înseamnă când visezi o persoană care a murit.

Uneori, visele se întâmplă ca o reflectare a zilei care a trecut, iar alteori reprezintă fricile noastre. Visele în care ne apare o persoană decedată pot fi văzute ca parte a procesului de doliu sau a unei tranziții care are loc în propria noastră viață. Totuși, ceea ce este cel mai important decât visul în sine este felul în care ne face să ne simțim.

Atunci când visezi pe cineva care nu mai este în viață poate fi legat de schimbările din viața noastră și de modul în care acele schimbări ne afectează. Experții au împărțit decodificarea acestui vis în mai multe categorii. Astfel:

1. Doliu

Creierul încearcă să facă față pierderii. Durerea este un factor declanșator comun al unor astfel de vise. Pierderea familiei sau a prietenilor este dificil pentru oricine. S-ar putea să vă fie frică să nu pierdeți amintirile acestor oameni care vă sunt dragi. Acest lucru ar putea duce la a avea vise recurente despre ele și la a-ți găsi mintea scufundată în amintirile tale despre ele. Acest vis este un semn că nu ești împăcat cu moartea lor și ai nevoie de răspunsuri la unele preocupări pe care le ai.

2. Ghidare

Visele despre moarte ar putea servi ca un memento pentru a face față problemelor importante pe care le-ai amânat în viața ta. Poate ți-ai ignorat sănătatea, ai evitat anumite confruntări sau ai asumat anumite comportamente în relația ta care te-ar putea pune în pericol. Înțelegem că confruntarea cu unele probleme poate părea stresantă, dar este necesar să te ocupi de ele. Pentru că cu cât aștepți mai mult, cu atât devin mai rele.

Să vezi în visul tău o persoană iubită decedată, în special pe una care te ajuta și te ghida în rezolvarea problemelor, este un semn că trebuie să te apuci de viața ta și să te apuci de treabă. Nnu mai e loc de amânari.

3. Rămas bun

O altă explicație ar fi că te simți vinovat că nu s-au încheiat socotelile cu persoana decedată așa cum ți-ai fi dorit. Sau nu ai apucat să-ți iei rămas bun. Sau nu i-ai spus ceva ce ai fi vrut să-i spui. Dar, pe de altă parte poate avea legătură cu tine. Aceste vise sunt un mesaj din subconștientul tău că ar trebui să renunți la trecut și să mergi înainte. Acceptă schimbările din viața ta! De asemenea, ar putea arăta că ar trebui să scapi de vechile obiceiuri și să urmărești să trăiești o viață proactivă și împlinită.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19/09/2023