Ce înseamnă când visezi că zbori. Mesaje ascunse dezvăluite de interpreții de vise - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce înseamnă când visezi că zbori. Mesaje ascunse dezvăluite de interpreții de vise

Sfatulparintilor » Vise » Ce înseamnă când visezi că zbori. Mesaje ascunse dezvăluite de interpreții de vise
https://depositphotos.com/ro/photo/beautiful-woman-in-a-dress-jumping-175419344.html
Credit foto: Depositphotos.com

Ți se întâmplă des să visezi că zbori. Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când visezi că zbori? Dacă răspunsul este afirmativ, citește în continuare. Vei afla semnificația și mesajele ascunse pe care interpreții de vise le au.

Ce înseamnă când visezi că zbori

Potrivit interpretei profesioniste de vise Lauri Loewenberg, visele cu zbor sunt foarte comune pentru copii, dar au tendința să se reducă pe măsură ce îmbătrânim. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să visăm că zburăm și ca adulți. Loewenberg spune că aceste vise se referă cel mai adesea la sentimentul de încântare sau excitație legat de ceva din viața ta. „Poate că am atins un scop înalt pe care ni l-am setat pentru noi înșine, sau am scăpat de ceva care ne apăsa anterior sau ne ținea înapoi”, explica Loewenberg. Când ne simțim puternici, astfel de lucruri vor provoca un vis cu zbor, pentru că este o expresie subconștientă a euforiei noastre. Și asta ar putea însemna să atingem noi înălțimi în orice, de la locul de muncă la dezvoltarea personală sau dezvoltarea spirituală.

Iată 9 interpretări pentru visele cu zbor

În multe cazuri, un vis obișnuit cu zbor se va referi la temele menționate anterior, cum ar fi sentimentul de excitare, de a fi eliberat de povara sau de a atinge noi înălțimi. Cu toate acestea, în funcție de context, există câteva interpretări specifice:

Visezi că zbori și nu poți coborî

Dacă visezi că zbori în vis și nu poți coborî, este posibil să fi atins un succes cu adevărat semnificativ, cum ar fi statutul de celebritate sau obținerea unei promovări importante. În acest caz, ai putea avea conștientizarea că ceva te-ar putea aduce în jos în viitor, iar temerile tale subconștiente despre durabilitatea succesului tău încep să apară. S-ar putea, de asemenea, să existe o parte a ta care se simte ușor incomodă cu noile înălțimi pe care le-ai atins. Până la urmă, schimbarea este înfricoșătoare – chiar și schimbarea pozitivă – așa că acest vis ar putea fi subconștientul tău spunând: „Nu putem să ne întoarcem, chiar dacă am vrea.”

TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand

Visezi că ai dificultăți în a zbura

Dacă visezi că nu poți să continui să zbori, luptând să te menții în aer și/sau căzând înapoi după ce ai luat zborul, poate însemna că în prezent depui eforturi foarte mari. Desigur, deoarece ai probleme să zbori, ar putea fi ceva în viața ta reală care te împiedică să decolezi, așa cum se spune. De exmeplu ceva nu te lasă să demarezi un proiect.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 25/09/2023