Ce inseamna cand visezi ca plangi? Mesaje ascunse in visul tau! E de bine sau de rau? - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna cand visezi ca plangi? Mesaje ascunse in visul tau! E de bine sau de rau?

ce inseamna cand visezi ca plangi - sfatulparintilor.ro- pixabay-com - eye-2274884

Iti vezi copilul plangand in vis

Potrivit lui Sigmund Freud, ceea ce se petrece in viata reala intra in subconstient si se transforma in vis. Copiii plang mai tot timpul, in special cei mici. O fac pentru ca ei nu au alte mijloace de comunicare, nu stiu sa-si arate emotiile si atunci plang. De cele mai multe ori, ei se opresc din plans cand le-au fost indeplinite nevoile. Ce trebuie sa intelegi din acest vis? Ca trebuie sa-ti implinesti nevoile. Sa-ti oferi iubire neconditionata.

Cineva a murit in vis si plangi

Cand plangi moartea cuiva in vis poate insemna ca ai o durere in suflet. Daca persoana care a murit este cineva din familie, mesajul este ca le duci grija celor pe care ii iubesti.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Citeste si Ce inseamna cand visezi copil mic. 10 mesaje la care trebuie sa fii atent!

Plangi tare in vis

Cand plangi atat de tare in vis, incat plangi si in realitate, mesajul este ca se anunta o promovare, o marire de salariu sau o propunere de afaceri cu beneficii majore. Daca te si aude cineva cand plangi, inseamna ca relatia de cuplu se va imbunatati vizibil. Daca esti singur, mesajul este ca iti vei intalni in curand marea dragoste.

Ce inseamna cand visezi ca plangi, dupa ce te-a parasit cineva

Daca te-a parasit partenerul in vis si incepi sa plangi, este posibil sa treci printr-o perioada de tristete cauzata de o anumita problema din viata de cuplu. Este indicat sa ramai calm, sa elimini energiile si gandurile negative si sa discuti cu partenerul despre ce se petrece.

Ce inseamna cand visezi ca plangi de fericire

Daca visezi ca plangi de fericire, ai putea primi in viata reala un premiu de consolare sau vei scapa de niste griji. De asemenea, poate insemna un succes la locul de munca.

E de bine sau de rau?

Visul ca plangi aduce un mesaj pozitiv, eliberator. Chiar daca in viata reala exista o suparare, plansul inseamna curatare, eliberare. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar cand plangi ii cureti. Dupa ce plangi, ochiul este curat, lubrifiat, iar tu poti vedea mai clar si te poti concentra mai bine pe ceea ce vezi.

Emotiile sunt reprezentate de apa, iar lacrimile sunt apa.

Plansul in vis semnifica emotii puternice, profunde, care vor sa iasa la lumina pentru a se elibera.

Plansul in vis este la fel de eliberator ca plansul in viata reala. Face parte dintr-un proces emotional care detensioneaza corpul, relaxeaza sistemul nervos si iti da forta sa mergi mai departe.

Alte semnificatii de vise gasesti aici.

Sursa: auntyflo.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/12/2021