Ce inseamna cand visezi ca mori. Mesajele la care sa fii atent - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna cand visezi ca mori. Mesajele la care sa fii atent

Ce inseamna cand visezi ca mori - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - religion-3491357_1920

Ce inseamna cand visezi ca urmeaza sa mori si nu poti face nimic

In subconstient stii ca urmeaza schimbarea si ca nu poti face nimic ca sa o impiedici. Este visul care te pregateste pentru inevitabil.

Ce inseamna cand te trezesti inainte sa mori in vis

Aceasta este o reactie naturala a corpului la frica de moarte. Sau poate te “trezesti” inainte ca adevarata schimbare din viata ta sa fie finalizata. Esti intre linia de finish si linia de start pentru etapa urmatoare.

Ce inseamna cand visezi ca iti parasesti corpul mort

Atunci cand experimentezi senzatia ca iti parasesti corpul mort inseamna ca visul iti indica faptul ca simti transformarea din viata reala. Esti alt om fata de cum erai acum ceva vreme.

Ce inseamna cand visezi ca mori tanar

Daca iti visezi o mai tanara versiune a ta car si moare in vis, intreaba-te cum erai tu la varsta aceea? Ce s-a intamplat atunci? Cu ce probleme te confruntai? Este ceva din acel moment pe care l-ai purtat dupa tine si care ar trebui sa se termine acum, in momentul in care ai visat asta?

In concluzie, atunci cand visezi ca mori nu trebuie sa te ingrijorezi. Dimpotriva, ar trebui sa te gandesti mai mult la ceea ce urmeaza in viata reala. Ce anume trebuie sa se inchieie pentru a putea incepe altceva, mai potrivit pentru viata ta in momentul actual.

Surse: healthline.com

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/01/2022