Ce inseamna cand visezi broaste. Semnificatii spirituale. Ce mesaje primesti? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna cand visezi broaste. Semnificatii spirituale. Ce mesaje primesti?

Sfatulparintilor » Vise » Ce inseamna cand visezi broaste. Semnificatii spirituale. Ce mesaje primesti?
ce inseamna cand visezi broaste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - frog-2257133_1920

Daca te intereseaza ce inseamna cand visezi broaste, citeste in continuare. Vei afla informatii care iti pot fi utile in decodarea mesajelor pe care le primesti de la Univers.

Specialistii spun ca broastele apar, in general, in visele femeilor. Desi nu sunt deloc atractive, mesajele pe care broastele le aduc in somn sunt pozitive. Avand in vedere evolutia de la mormoloc la adult, broasca in vis inseamna schimbare, transformare, viata noua.

Ce inseamna cand visezi broaste – semnificatii spirituale

Broasca este un animal cu sange rece, iar temperatura corpului ei se schimba in functie de mediul inconjurator. Acest lucru este important din perspectiva spirituala a visului. Atunci cand devine prea “fierbinte”, broasca sare in apa pentru a se racori (si invers). In analogie, unde simti ca lucrurile devin prea fierbinti si e nevoie de o reevaluare a pozitiei in care te afli? De asemenea, dualitatea amfibiana a broastei iti poate transmite mesajul ca ceva nu este ceea ce pare a fi. Trebuie sa studiezi mai in amanunt o situatie. Mai ales ca este bine stiut faptul ca apa reprezinta emotiile.

Din punct de vedere spiritual, broastele reprezinta dragostea, prosperitatea, binecuvantarile, transformarea emotionala. Iar cand le visezi ele simbolizeaza norocul, realizarile, pacea interioara.

Citeste si: Ce inseamna cand visezi albine. Mesaje spirituale puternice. La ce sa fii atent!

Ce inseamna cand visezi broaste verzi

Din perspectiva spirituala, broasca verde reprezinta armonia, corectitudinea emotionala. A vedea in vis o broasca verde sarind este o transpunere a ta in realitate, cand te descurci in momentele dificile mai bine decat majoritatea.

Daca broasca este verde inchis, spre negru, mesajul este ca urmeaza ajustari in viata pentru care trebuie sa renunti la ceva. Sau mai poate insemna ca ai suferit pana acum, iar acum incepi sa te vindeci, dupa ce ai pus cap la cap bucatele din puzzle.

Verdele este o culoare de bun augur, este simbolul unui nou inceput, iar broastele reprezinta norocul si succesul. Deci, indiferent ca trebuie sa renunti la ceva, schimbarea te va imbunatati ca persoana si iti va imbunatati viata.

Te mai poate interesa: Ce inseamna cand visezi sobolani. Totul depinde de sentimentele tale. Afla semnificatia!

Ce inseamna cand visezi broaste aurii

Broasca aurie aduce mesajul unui succes viitor de mare amploare. Braosca este reprezentativa pentru succesul material. Exista o lina foarte fina care desparte o durere, un sacrificiu, de un viitor mai bun. Exista acel viitor mai bun, indifferent de durerea pe care o poti resimti la un moment dat. Broasca aurie aparuta in vis iti transmite mesajul ca urmeaza o transformare, o alta perspectiva in viata. Modul in care faci alegerile se poate schimba.

Alte semnificatii in functie de culoare si specie:

 • Broasca rosie: ai nevoie de mai multa pasiune sau ceva major se va schimba in viata ta
 • Broasca galbena: dezvoltare spirituala in urma unei posibile traume emotionale
 • Broasca albastra: vindecare, sfarsitul unei perioade dificile
 • Broasca roz: dezvoltarea instinctelor si a intuitiei
 • Broasca alba: noroc
 • Broasca violet: nu ignora starea de sanatate
 • Broasca portocalie: un prieten loial urmeaza sa intre in viata ta
 • Broasca multicolora: urmeaza un capitol foarte frumos in viata ta, care te implineste
 • Broasca neagra: ignorarea propriilor sentimente pentru a nu suferi.
 • Broasca de copac: nu uita ca trebuie sa fii flexibil in viata
 • Broasca otravitoare: pot aparea tensiuni intre tine si o ruda apropiata.

Ce inseamna cand visezi broaste sarind

Daca in visul tau broasca (sau broastele) sar fericite, este semn ca urmeaza momente placute in compania prietenilor. Poate cineva iti face o vizita spontana care te face fericit. Daca, in schimb, broastele sar speriate, mesajul este ca n-ai acordat atentie unor aspecte legate de bani si ai cheltuit nejustificat intr-o anumita directie, fara a obtine rezultatele scontate.

Daca broasca sare pe tine, ea te trezeste la realitate si iti transmite mesajul ca trebuie sa te ocupi de problemele care te framanta. Daca pe tine sar mai multe broaste, fii atent la oamenii pe care ii primesti in cercul tau de prieteni. Nu toti merita increderea ta deplina.

Daca broasca te ataca/te musca in vis, ti se transmite mesajul ca ai nevoie de mai mult echilibru in viata ta. Poate te simti fortat de altii sa faci ceva ce nu ti se pare corect si trebuie sa-ti impui mai cu tarie punctul de vedere. Intreaba-te: de ce pastrezi acesti oameni in viata ta? In functie de raspuns, vei actiona in consecinta. De asemenea, poate insemna anxietatea cuiva din cercul tau de apropiati in legatura cu subiecte de natura sociala sau intima.

Nu rata nici: Ce inseamna cand visezi cai. Semnificatii in functie de culoare. Interpretarile lui Freud si Jung

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 02/02/2022