Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna cand te visezi gravida. Mesaje pe care sa nu le ignori

12 ianuarie 2021, , Vizualizări:
Ce inseamna cand te visezi gravida

Ce inseamna cand te visezi gravida: Nastere prin cezariana

Inseamna ca ai nevoie de ajutor pentru a pune pe picioare un proiect. Nu poti faca asta de una singura. Sau poate dezvaluie teama de a suferi o cezariana in viata reala.

Ce inseamna cand te visezi gravida: Fetus

Simbolizeaza dezvoltarea unei noi relatii sau a unei noi idei in viata reala. Ceva creativ este pe cale sa aiba loc. Sau poate ca te confrunti cu dificultati intr-o anumita situatie sau relatie.

Ce inseamna cand visezi copil mic. 10 mesaje la care trebuie sa fii atent!

Ce inseamna cand te visezi gravida: Ginecolog

Indica ca in viata reala exista un anumit lucru pe care nu vrei sa-l afli. Sau poate ca de fapt iti este teama sa mergi la ginecolog. Poate ca esti ingrijorata in legatura cu fertilitatea, cancerul, boli venerice sau sex.

Ce inseamna cand te visezi gravida: Pierderea unei sarcini

Pierderea unei sarcini sugereaza ca o idee sau un plan nu merge asa cum ti-ai fi dorit. Sau poate fi si un semn de avertizare sa nu mai mergi in directia in care o faci in prezent. Trebuie sa-ti schimbi drumul daca nu vrei sa pierzi ceva valoros. Sau poate insemna ca te-ai inselat de la inceput in legatura cu directia in care iti indrepti pasii.

Daca esti insarcinata in trimestrul doi un astfel de vis este destul de intalnit.

Ce inseamna cand te visezi gravida: Test de sarcina

Indica ca ai intrat intr-o noua faza a vietii tale (un nou job, relatie etc). Simti ca esti supusa unui test pentru a vedea daca esti sau nu pregatita pentru aceste schimbari. Sau poate insemna ca este timpul sa-ti infrunti fricile legate de sarcina.

Ce inseamna cand te visezi gravida: Bebelus nascut mort

Un astfel de vis denota pierderea increderii in cineva sau ceva. Sau poate insemna si pierderea inocentei. Mai poate indica si stoparea, neasteptata, a unui proiect.

Sursa: dreammoods.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.