NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 9 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 9 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 9 iulie 2021
vibratia zilei 3 august 2022

Cu totii simtim aceste energii de vibratie inalta. Insa cum le facem fata? Cum sa traim aceste momente in care ne putem simti epuizati, coplesiti si chiar dezorientati? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Theresa Vee, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Theresa Vee

E un proces minunat cel prin care trecem în prezent, fiindcă suntem inundați cu energii de vibrație înaltă, însă uneori poate fi copleșitor pentru corpul nostru. Și este posibil să aveți zile în care vă este greu să vă amintiți cum vă numiți – la propriu, nu la figurat. Vor fi zile în care sunteți absolut epuizați și apoi vor veni zile în care aveți atâta energie, încât simțiți că puteți alerga la maraton. În aceste vremuri este necesar să trăim moment cu moment, să vedem cum ne simțim de la un moment la altul și să acționăm în conformitate cu ceea ce ne comunică/ cere corpul nostru fizic moment cu moment, pentru că din cauza acestor energii de vibrație înaltă, starea noastră poate trece dintr-o extremă în alta, de la un moment la altul. Nu doar că nu poți ști cum te vei simți mâine, dar nu poți ști nici cum te vei simți peste câteva zeci de minute, nu știi dacă peste jumătate de oră vei fi plin de energie sau dacă nu vei fi mai capabil să-ți ții ochii deschiși și corpul tău va “stinge lumina” și te va trimite la culcare. Este foarte important să ne luăm timp pentru noi înșine, să avem grijă de noi înșine: cu cât suntem mai echilibrați din punct de vedere energetic, cu atât mai ușor vom face față acestor valuri de energii. (Theresa Vee)

Unii dintre voi, cei sensibili la energii, sunteți ca niște bureți și absorbiți energiile celor din jur în așa măsură, încât nu mai știți ce vă aparține vouă și ce aparține altora, când este vorba despre ceea ce simțiți.

Mulți dintre cei din jurul vostru sunt îngrijorați în legătură cu banii, mulți au îndoieli legate de diverse chestiuni, mulți sunt confuzi și voi preluați toate aceste îngrijorări, îndoieli și acea nesiguranță și credeți că sunt ale voastre. De aceea este nevoie să vă curățați energetic, să eliberați energiile pe care le-ați preluat de la alții, într-un fel sau altul. Și este necesar să o faceți măcar o dată pe zi, dar în opinia mea, la început, ar fi de dorit să o faceți de 5-6 ori pe zi. Metoda mea preferată pentru a face asta este una foarte simplă și care mi se pare și amuzantă. Știți cum face un câine care iese dintr-un lac, atunci când se scutură de apa? Puteți face asta înainte de a intra în casă, în fiecare zi. Scuturați-vă bine, scuturați tot ce este energie străină, astfel încât atunci când intrați în spațiul vostru personal după-amiaza sau seara, când veniți de la serviciu, să fiți “curați” din acest punct de vedere. (Theresa Vee)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/07/2021