NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 8 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 8 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 8 iulie 2021
vibratia zilei 9 august 2022

Tu cum gestionezi sentimentul de vinovatie? Resimti puternic energia vinovatiei sau mai putin? Ce faci ca sa nu-ti „dezamagesti” familia? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Phil Good, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Phil Good

Cei mai mulți dintre noi încă purtăm în interiorul nostru energiile vinovăției. Unii pot să simtă doar puțină vinovăție, alții pot simți o mare vinovăție pentru diverse lucruri pe care le-au făcut în trecut. Noi nu vrem să ne dezamăgim familia, nu vrem să ne dezamăgim prietenii, iar când se întâmplă asta (pentru că suntem diferiți de ei și facem alegeri diferite de cele pe care le-ar face ei) ne simțim vinovați. Iar vinovăția are o vibrație foarte joasă.

Dacă oamenii care sunt în viața ta te iubesc cu adevărat, ei te vor susține, indiferent ce deciziei iei. Nu o să-ți ceară să faci ceva ce nu vrei să faci, nu o să te spună la presiuni ca să faci ceea ce nu vrei să faci. De fiecare dată când cei din familie sau prietenii ne cer să facem ceva, noi simțim imediat dacă vrem să facem acel lucru sau nu.

Simțim în corpul fizic dacă e ceva ce vrem să facem sau nu.

Dacă tu înțelegi că trupul tău are o Inteligența proprie, conștientizezi imediat dacă acesta îți spune „Nu” sau „Nu acum”. Când este ceva ce vrei să faci o să simți prin toți porii că este un „Da“. Ca atare, aveți încredere în voi înșivă, aveți încredere în semnalele corpului vostru fizic, aveți încredere în ghidarea voastră interioară. Atunci când avem încredere în această ghidare se deschide în fața noastră o lume nouă, cu oportunități de vibrație mult mai înaltă.

Și înțelegeți bine: nu sunteți „oameni răi” dacă uneori le spuneți „Nu” altora, pentru că alegeți să vă ascultați ghidarea interioară. Nu vă mai judecați pentru că spuneți „Nu” oamenilor apropiați. Cei care vă iubesc cu adevărat vor înțelege și vor respecta faptul că vă ascultați ghidarea interioară, nu vă vor obliga să faceți ceva ce nu vreți să faceți. (Phil Good)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:
Data articol: 07/07/2021