NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 6 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 6 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 6 iulie 2021
vibratia zilei 3 august 2022

Ești în locul sau relația potrivită? Sau simți ca bate vântul schimbării în anumite domenii? Ce legătură au noile energii și coduri de lumina? Iata un răspuns valoros și o ghidare de mare ajutor de la Phil Good, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Phil Good

Mulți dintre noi simt în această perioadă că au depășit ca nivel de vibrație situația/ relația/ slujba/ locul în care se află. Nivelul de vibrație al unei situații/ relații/ slujbe/ locuințe, etc în care te afli este nivelul de vibrație la care te aflai tu când ai intrat în acea situație/ relație/ slujbă, când te-ai mutat în acea locuință, etc. Tu ai ales să intri în acea situație/ relație/ slujbă sau ai ales să te muți în acea locuință pentru că rezonai cu ea la momentul respectiv. Din acest punct de vedere, putem spune că, într-un fel, ceea ce te înconjoară corespunde trecutului, pentru că le-ai ales la un moment dat din trecut la care aveai, probabil, un alt nivel de vibrație decât acum.

Imaginați-vă că momentul Acum este un cort uriaș în care se află energiile prezentului, se află și energiile trecutului (respectiv anumite lucruri pe care le-ai ales în trecut, când rezonau cu tine și pe care încă le mai păstrezi în viața ta, deși unele dintre ele nu mai rezonează cu tine) și de asemenea, se află și nenumărate potențiale care îți sunt disponibile (deci energiile viitorului). Ei bine, unii dintre voi simțiți clar că ați depășit nivelul de vibrație al unor situații/ relații/ locuri/ slujbe, simțiți că acea situație/ relație/ slujbă/ locuință nu mai este reprezentativă pentru cine sunteți voi acum. Simțiți clar că nu mai sunteți implicați energetic în acea situație/ relație/ slujbă, că nu vă mai găsiți locul acolo, dar faceți aceste constatări dintr-o stare de echilibru; nu opuneți rezistență situației respective, nu sunteți într-o stare dezechilibrată, nu vă grăbiți să „scăpați” de ea, nu vă grăbiți să luați o decizie.

Știți clar că este timpul să faceți o schimbare, știți clar că veți lua acea decizie, dar simțiți în interiorul vostru că încă nu este momentul, așteptați ghidarea Universului, așteptați să simțiți clar în interiorul vostru

„Da, acum e momentul să o fac”. Voi știți că lucrurile nu sunt izolate unele de altele, că sunt o mulțime de elemente pe care mintea voastră umană nu le cunoaște, dar care sunt legate între ele și care se îmbină armonios atunci când te lași ghidat de Univers, când nu te grăbești să iei o decizie pe care deja știi că o vei lua, dar aștepți ca Universul să-ți dea semnul că a venit momentul pentru a acționa. Așadar, sunteți în pace în legătură cu situația/ relația/ slujba/ locuința actuală, faptul că aceasta nu mai rezonează cu voi nu vă apasă butoanele, nu vă dezechilibrează, nu vă face să simțiți că sunteți captivi; știți că în curând veți lua decizia de a ieși din ea și ca atare așteptați să simțiți ca a venit momentul să faceți asta, ca să intrați într-o nouă etapă care este aliniată vibrațional cu nivelul vostru de vibrație.

Simțiți că încă nu e momentul, simțiți că Universul vă împiedică deocamdată să faceți schimbarea pe care aveți de gând să o faceți.

De exemplu, poate aveți de gând să renunțați la locuința voastră actuală și să călătoriți, dar constatați că Universul vă transmite prin semne: „Nu. Nu e momentul să călătorești acum”. Asta se întâmplă pentru că Universul știe că mai este nevoie de ceva timp ca să se mai întâmple niște lucruri care au legătură cu decizia pe care o vei lua tu și care deocamdată nu s-au întâmplat. Tu vei primi semnalul „Da, acum e momentul potrivit” atunci când toate elementele care au legătură trecerea ta la un nou nivel de vibrație vor fi în „locul” în care este necesar să fie. (Phil Good)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/07/2021