NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 6 august 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 6 august 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 6 august 2021
vibratia zilei 20 august 2022

Va simtiti bulversați de diverse lucruri care s-au întâmplat în lume/ comunitate? Simtiti ca vi se apasă butoanele mai intens decât în trecut sau sunteti șocați de anumite lucruri pe care le-ati văzut sau auzit? De ce se intampla toate acestea? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Reacțiile dezechilibrate ale oamenilor nu sunt doar răspunsul la ceea ce văd/ aud/ experimentează ei în acel moment, ci reprezintă o descărcare energetică ce vine ca rezultat al unor vechi emoții/ traume nevindecate care ies la suprafață. Ceea ce vedem acum în jur este că oamenii nu se ascultă unul pe celălalt, pentru că ei sunt blocați în propria disonanță cognitivă, care afectează modul în care gândesc, în care se comportă, în care funcționează. Nu uitați că frica ne împiedică să ne folosim toate simțurile, nu mai avem claritate în gândire, nu mai vedem clar lucrurile. Reactivitatea emoțională este foarte contagioasă în această perioadă, deci să nu vă mirați dacă aveți o discuție cu cineva sau vedeți ceva pe o rețea de socializare și simțiți că v-ați „infectat”, că ați preluat acel „virus” al reactivității emoționale.

Mulți oameni mi-au spus că simt acum că li se apasă butoanele mai intens decât în trecut sau că sunt șocați de anumite lucruri pe care le-au văzut/ auzit, că sunt bulversați de diverse lucruri care s-au întâmplat în lume/ comunitate. Este necesar să ne păstrăm echilibrul energetic/ emoțional, să nu ne mai lăsăm bulversați de ceea ce se întâmplă în exterior, să privim totul din postura Observatorului neutru, să conștientizăm faptul că unii oameni au reacții dezechilibrate, că putem să alegem să nu ne lăsăm infectați cu acea reactivitate emoțională. Dacă ne-au fost apăsate butoanele putem verifica ce emoții/ traume nevindecate din interiorul nostru au ieșit la suprafață, dacă putem curăța acele emoții/ traume și dacă ne putem comporta altfel cu acea persoană/ acel grup. Lucrurile vor continua să fie intense în următorii 2-3 ani, ne vor fi apăsate butoanele tot mai intens și este necesar să lucrăm cu noi înșine, să ne menținem echilibrul, ca să navigăm cât mai lin posibil în această perioadă de haos. Managementul emoțiilor este esențial, în acest sens. Perioada actuală ne oferă cadrul ideal pentru a învăța să ne gestionăm la modul matur/ conștient emoțiile, să ne dăm seama când suntem dezechilibrați emoțional, când reacționăm agresiv, când opunem rezistență, când avem mintea tulbure și când avem inima închisă. Este necesar să ne uităm la noi înșine atunci când reacționăm dezechilibrat, nu să arătăm cu degetul către alții. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/08/2021