NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 5 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 5 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 5 iulie 2021
vibratia zilei 12 august 2022

Cum functionam în viata aceasta de zi de zi dacă devenim conștienți ca sufletul a venit aici cu un plan? Cum se transforma propria viata? Mai trăim asa pe pilot automat, mâncat, dormit, job, fara sa fim conștienți de interiorul nostru? Iata un răspuns valoros și o ghidare de mare ajutor de la Phil Good, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Phil Good

Fiecare dintre noi venim pe Pământ cu un Plan al sufletului pe care ne propunem (la nivel de suflet) să-l urmăm în această viață umană. Este o Misiune. De asemenea, fiecare dintre noi venim cu intenția (la nivel de suflet) de a ajunge la un anumit nivel de vibrație, ca să contribuim într-un mod cât mai eficient la Binele comun. Ca atare, a-i întreba pe alții ce să faci într-o chestiune legată de viața ta nu are niciun sens. Nu au de unde să știe alții care este Planul sufletului tău. Nici tu nu știi care este Planul sufletului tău pentru această viață umană, darămite alții. Fiecare are vibrația sa (diferită de a altora), fiecare are un Plan al sufletului său (diferit de al altora) deci nu există răspunsuri universal valabile.

Spiritualitatea înseamnă să începi să funcționezi din spațiul Suveranității personale, să-ți obții răspunsurile din interior, nu din exterior.

Îți faci alegerile după cum simți tu că este potrivit pentru tine, nu ai nevoie să-ți spună alții ce să faci și nici nu ai nevoie de validarea altora. Exemplu: dacă ești într-o relație toxică/ abuzivă și mă întrebi pe mine „Crezi că ar trebui să ies din această relație?”, în cazul în care eu îți spun „Da, ieși din acea relație” și faci asta pentru că așa am spus eu, n-ai înțeles nimic, nu ai învățat nimic din ceea ce ai trăit în relația respectivă, nu ți-ai învățat lecția din acea relație. Pentru că dacă ți-ai fi învățat lecția ai fi știut clar ce ai de făcut, nu aveai nevoie să mă întrebi pe mine ce să faci. Dacă mergi la un terapeut/ consilier care este cu adevărat responsabil, acesta n-o să-ți spună „Ieși din această relație toxică!”, ci o să exploreze cu tine ce este în interiorul tău, ce traume ai, ce credințe ai, ce adevăruri inconfortabile/ dureroase refuzi să vezi și o să te ajute să-ți găsești singur răspunsul.

Spiritualitatea înseamnă Suveranitate.

Dacă tu mă întrebi pe mine ce să faci acesta este un indiciu pentru mine că tu nu funcționezi din spațiul Suveranității. Spiritualitatea înseamnă să te uiți în interiorul tău și să-ți conștientizezi întunericul, să te ocupi de el, nu înseamnă să găsești niște oameni care se consideră spirituali și care să-ți hrănească întunericul interior, spunându-ți ce să faci. (Phil Good)

Am observat în ultima vreme că sunt o mulțime de oameni care își doresc să fie/ pară spirituali, dar care nu vor să se ocupe de traumele lor. Ei vor să acceseze aspectul spiritual al vieții, dar nu sunt dispuși să se uite în interiorul lor, să se confrunte cu întunericul interior și să-și proceseze traumele. Ei continuă să își reprime/ ignore/ nege acele emoții dureroase, nu vor să se le simtă; vor să experimenteze doar „partea frumoasă” a spiritualității.

Când intri în zona spiritualității există două lucruri pe care le ai de făcut: *să te observi la modul conștient pe tine însuți permanent și să te întrebi: „De ce fac asta? Evit cumva să învăț o anumită lecție pe care o am de învățat? Evit să conștientizez/ accept o anumită traumă interioară? Evit să simt anumite emoții inconfortabile/ dureroase?”.

Atunci când îți permiți să-ți simți pe deplin emoțiile tu cureți/ eliberezi acele energii de vibrație joasă care au fost ținute captive atât de mult timp în corpul tău fizic.

Așa evoluezi. *să integrezi în corpul tău fizic cel mai înalt nivel de vibrație care îți este accesibil. Foarte mulți oameni nu fac asta. Un exemplu: Michael Jordan are un dar de la Dumnezeu, dar ca să ajungă la performanțele la care a ajuns nu a stat degeaba; el a folosit acel dar, a muncit, a fructificat talentul său și a evoluat permanent. Zi de zi a muncit și și-a dezvoltat abilitățile pe care deja la avea. Degeaba ai tu niște abilități/ talente, dacă nu ești dispus să le folosești, să le fructifici. Tu ai un anumit potențial, vii în această viață cu un Plan al sufletului, dar pentru a-ți atinge acel potențial (cel mai înalt potențial posibil pentru tine în această viață) este necesar să muncești, să exersezi, să depui un anumit efort. Dacă tu nu-ți folosești abilitățile o să le pierzi. Potențialul tău există, dar dacă tu stai toată ziua în pat și aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine, succesele/ realizările să-ți cadă în brațe, nu se va întâmpla asta; dacă nu faci munca necesară pentru împlinirea acelui potențial el va rămâne doar atât: un potențial. (Phil Good)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/07/2021