Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 31 iulie 2021

30 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 24 noiembrie

Despartirile sunt devastatoare. Simti ca ai inima franta si ai senzatia ca nu iti vei reveni niciodata. Si, totusi, cum treci peste? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Phil Good si Jason Estes, lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Phil Good si Jason Estes

Noi toți am trecut prin despărțiri și știți că unele sunt devastatoare, simți că inima ta este frântă și ai senzația că nu îți mai reveni niciodată după acea durere. Și apoi treci prin perioada în care jelești, plângi mult, eliberezi acele emoții de vibrație joasă și te transformi din interior către exterior. Și într-o zi pur și simplu simți că ai încheiat acel capitol, că ai terminat de jelit, că poți să-ți vezi de viața ta. Asta se întâmplă pentru că ai trecut printr-o metamorfoză, te-ai transformat ca ființă: o Versiune mai Bună a ta a apărut în urma acestui proces, o Versiune care nu mai are un atașament față de persoana/ relația respectivă.

Schimbăm planul: dacă ai un atașament față de viitor, față de un anumit rezultat, față de o anumită persoană, față de o anumită afacere, etc, te invit să eliberezi acel atașament, pentru că în acest fel tu te transformi din interior și nu vei mai depinde de o persoană/ situație/ un anumit rezultat, nu îți vei mai ceda puterea unui om/ lucru din exterior. Aceste atașamente blochează intrarea Noului în viața voastră, blochează intrarea persoanelor/ situațiilor pe care Universul vrea să vi le aducă în cale. Dați-vă la o parte din calea voastre, eliberați toate atașamentele, pentru că Universul nu poate aduce în viața voastră lucruri/ persoane/ situații noi, mai potrivite pentru voi, dacă vă agățați de Vechi. (Phil Good)

Există un motiv pentru care în prezent nu ai ceea ce-ți dorești.

În procesul de realizare a viziunii noastre noi evoluăm și ajungem să obținem pe merit acel lucru, suntem capabili să gestionăm responsabil acel lucru pe care l-am realizat și ca urmare a faptului că am evoluat ne dorim să realizăm mai multe, avem viziuni și mai îndrăznețe. Și nu este vorba că AVEM NEVOIE de acele lucruri, este vorba despre faptul că DORIM să le realizăm. Și faptul că nu avem nevoie de ele ne face să nu fim lacomi/ egoiști, ci să funcționăm/ acționăm din mentalitatea abundenței. Dacă vrei să-ți creezi cea mai minunată viață pe care ți-ai putea-o imagina primul pas este să-ți stabilești propria viziune și să o urmezi pe aceasta, să renunți la a-ți investi resursele în viziunile altora.

Și asta nu înseamnă că viziunile lor „nu sunt bune” pentru tine; înseamnă doar că este necesar să verifici dacă viziunea altuia este și viziunea ta. Nu mai permite ca viziunile altora să te conducă în viață, nu te mai concentra pe a realiza viziunile altora, pentru că în acest caz vei constata că în perioada următoare resursele tale vor fi reduse din ce în ce mai mult, până te hotărăști să te concentrezi pe propria viziune. Iar când vei face asta pregătește-te pentru mari schimbări, pentru că vei fi susținut să înaintezi într-un ritm foarte rapid. Aceasta este frumusețea vremurilor în care trăim: învățăm să ne concentrăm pe propria viziune și suntem ajutați să ne împlinim viziunile împreună, fiindcă viziunea fiecăruia are importanță în Planul general. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.