Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 30 iulie 2021

29 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 26 noiembrie

Nu putem să-i salvăm/ vindecăm pe alții. Este necesar ca ei să vrea să se vindece și să-și facă singuri munca interioară, pentru a se vindeca. De ce nu mai functioneaza? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Todd Medina si Grace Solaris, lucratori de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Todd Medina si Grace Solaris

Nu putem să-i salvăm/ vindecăm pe alții. Este necesar ca ei să vrea să se vindece și să-și facă singuri munca interioară, pentru a se vindeca. În aceste vremuri nu mai putem nici să-i apărăm pe alții, nu putem să mai vorbim în numele altora, să le apărăm drepturile altora. În trecut a fost posibil asta. Acum, însă, în Noua Paradigmă, este necesar ca fiecare să-și asume puterea personală și să vorbească în numele său, să își rostească propriul adevăr. Și acesta este un aspect al principiului care spune să-ți vezi de treaba ta și să nu mai încerci să-i “salvezi”/ ”vindeci”/ ”repari”/ “aperi” pe alții. Când consideri că e datoria ta să-l aperi pe altul îl lipsești de putere, îl consideri slab/ nevolnic, îl tratezi ca si cum ar fi o victimă. Nu așa îi împuternicești pe alții. În Noua Paradigmă fiecare își asumă propria putere, își rostește propriul adevăr, își asumă responsabilitatea pentru viața sa și se manifestă ca o ființă independentă și suverană. (Todd Medina)

În aceste vremuri este vorba despre a ne asuma propria putere, a vorbi noi în numele nostru, nu a ne aștepta ca alții să vorbească pentru noi, să ne reprezinte interesele/ drepturile, să ne care poverile.

Desigur, îi putem susține pe alții, dar există multe moduri de a face asta, nu neapărat acela de a le rezolva noi problemele, așa cum am făcut mulți în trecut. Este necesar să respectăm Calea fiecăruia și să încetăm să le rezolvăm noi problemele/ să îi ducem noi în spate pe alții/ să le cărăm poverile, pentru că în acest fel îi împiedicăm să-și învețe lecțiile, interferăm cu Planul divin în ceea ce-i privește. Nu e treaba ta să rezolvi problemele altora, nu e treaba ta să-l “salvezi” pe altul; vezi-ți de treaba ta! Lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele, să-și facă propriile alegeri, să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru că numai așa pot evolua. (Grace Solaris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.