Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 iunie

27 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 5 decembrie 2021

Tu ce alegeri faci? Te onorezi sau te lași la o parte? Ești conștient de nevoile tale chiar dacă a le respecta ar însemna să dezamăgești pe cineva? Iata un răspuns valoros în contextul noilor energii, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Cei mai mulți oameni ar face orice ca să amâne momentul în care este necesar să facă o alegere tranșantă, care înseamnă o schimbare semnificativă în viața lor. O să vă prezint o serie de alegeri care contează, care fac diferența, dacă vrei să evoluezi:

*Alegerea de A-ȚI TRĂI VIAȚA ÎN INTEGRITATE. Și nu mă refer la a trăi în integritate doar în acele zone ale vieții tale în care îți convine. Mă refer la a trăi în integritate pe toată linia, în toate domeniile vieții tale. Mă refer la a face ceea ce spui, la a-ți trăi adevărul, nu doar la a-l rosti. Mă refer la faptul că atunci când eu spun că am anumite valori/ principii, îmi fac toate alegerile în baza acelor valori/ principii.

Asta înseamnă că nu o să mă mai trădez pe mine însumi, nu o să mai fac alegeri care nu mă onorează și nu o să mai determin/ oblig o altă persoană să intre/ rămână în circumstanțe în care știu că se simte inconfortabil, doar ca să-mi facă mie plăcere. Asta înseamnă, de asemenea, că nu o să mai țin legată de mine o altă persoană, când știu că ea nu mai vrea să rămână alături de mine; a obliga o altă persoană să rămână alături de tine este ceva lipsit de integritate.

Și o să vă mai spun ceva: mincinoșii nu evoluează. Poți să mănânci numai iarbă, poți să mănânci doar semințe și legume și să-ți spui că așa crești vibrațional; dacă tu minți, un om onest care consumă mâncare pentru pisici va evolua mai mult decât tine. Oamenii care mint, care nu sunt onești, oamenii care au parte de fel de fel de crize și nu înțeleg că Universul le atrage atenția că nu trăiesc în integritate, oamenii care fac alegeri lipsite de integritate și știu că alții vor plăti pentru alegerile lor, dar nu le pasă, nu evoluează.

Și le sugerez acestor oameni să nu-și mai spună că depresia/ anxietatea/ problemele lor actuale sunt din cauza copilăriei lor traumatizante. Le sugerez să se uite bine la modul în care trăiesc și să facă o altă alegere: să aleagă să trăiască în integritate. (Caroline Myss)

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.