Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 27 iulie 2021

26 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 ianuarie 2022

Când apare în viața noastră haosul, ne face să ne simțim neputincioși? Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Tu nu vrei dori să auzi vocea haosului atunci când un ciclu de haos începe în viața ta, nu vei dori să auzi instrucțiunile haosului. În primul rând, ca empat, tu vei simți intuitiv că ceva este pe cale să se întâmple; vei simți, fără doar și poate. O să simți că „ceva plutește în aer”, că ceva se va întâmpla. Când apare în viața noastră haosul, ne face să ne simțim neputincioși. Dacă există o situație în viața ta despre care i-ai vorbi cuiva la modul „chestiunea asta mă face să mă simt neputincios”, atunci poți să fii sigur că este vorba despre un ciclu al haosului și că acea situație aduce un viața ta anumite lecții și un potențial al schimbării/ evoluției. Toată lumea vrea să creeze ceva, vrea să înceapă ceva nou nou, dar cei mai mulți oameni nu conștientizează că pentru a începe/ crea ceva nou este nevoie mai întâi să treci printr-un proces de destrămare/ eliberare a vechiului, deci este necesar să lași vechiul să dispară/ „moară” – iar asta înseamnă „haos” pentru egoul nostru. (Robert Ohotto)

Este important să înțelegeți că voi vă aflați aici, pe Pământ, sub contract – un contract sacru, semnat de sufletul vostru -, iar acesta presupune să permiteți sufletului vostru să se exprime prin voi.

Când funcționăm din spațiul egoului ne plasăm în tiparul victimei, ne identificăm cu postura de victimă. Iar în timpul ciclurilor de haos prin care trecem în viața noastră acest tipar va ieși la suprafață și ne va face să simțim că suntem victima altora, indiferent ce ni se întâmplă. Când funcționăm din tiparul victimei egoul nostru va opune rezistență schimbării, ne vom lupta să revenim la starea anterioară (adică la Vechi), ne vom opune apariției Noului. Și facem asta iar și iar în viață, până când înțelegem mai bine ce se întâmplă și nu mai opunem rezistență Noului/ schimbării.

În perioada ciclului de haos noi trecem prin noaptea întunecată a sufletului, pe care o simțim ca o moarte a celui care am fost, în care se dizolvă vechea noastră personalitate (cu care ne identificam) și devenim un alt om. Dar vechea ta Versiune, cea care „moare”, nu poate înțelege rațional acest proces mistic de transformare într-o nouă Versiune; vechea ta Versiune percepe acest proces ca pe o „moarte”, ca pe un haos. Când devii o Versiune mistică a ta nu mai cauți un partener de cuplu care să fie un alt „tati” sau o altă „mami” pentru tine, ci cauți un om care să-ți fie egal într-un parteneriat spiritual, să simți că există o alchimie între voi. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.