Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 26 iulie 2021

25 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 ianuarie 2022

Când discuți cu Dumnezeu, îi spui „Te ascult! Spune-mi ce vrei să știu, spune-mi ce să fac”. Tu cum gestionezi relatia cu Dumnezeu? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Când discuți cu Dumnezeu, îi spui „Te ascult! Spune-mi ce vrei să știu, spune-mi ce să fac”. Nu vii la discuția cu Dumnezeu cu agenda deja făcută, nu-i spui tu ce vrei să facă, fiindcă asta sugerează că ai impresia că Dumnezeu a dat greș în unele chestiuni, în ceea ce te privește și vrei să-i indici tu ce trebuie să facă pentru a îndrepta lucrurile.

Nu discuți cu Dumnezeu fiindcă vrei ca el să fie avocatul tău în nu știu ce chestiune, nu mai vrei să fie părintele tău surogat, nu mai vrei să-ți explice de ce ți-a dat părinții pe care i-ai avut, nu mai vrei să-ți explice de ce ți s-a întâmplat ce ți s-a întâmplat; nu-i mai pui lui Dumnezeu întrebări la care nu poți primi răspuns, pentru că mintea ta umană nu poate înțelege/ cuprinde răspunsul.

Când ajungi la un anumit nivel nu mai pui astfel întrebările nepotrivite

Pui întrebări potrivite, întrebări mai profunde, la care răspunsul chiar te poate ajuta să înțelegi niște lucruri și să evoluezi. Unii oameni ajung la un moment dat la un nivel dincolo de care nu vor să treacă, fiindcă ar afla adevăruri pe care nu sunt pregătiți/ nu vor să le accepte, pentru că viața lor s-ar schimba într-un fel în care nu vor să se schimbe. Și acolo se opresc, nu mai pun întrebările potrivite, fiindcă nu vor să afle răspunsurile care le-ar da viața peste cap. Spre exemplu, unii oameni nu sunt dispuși să urce la nivelul la care se află iertarea. Ei vor răzbunare, ei au nevoie să-și păstreze resentimentele și să continue să vrea ca cei care „le-au făcut rău” să fie pedepsiți. Ei vor să meargă în continuare pe principiul „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Și chiar dacă nu-i „pedepsesc” pe cei care i-au rănit – pentru că din diverse motive nu pot să facă asta -, îi pedepsesc pe alții, în ideea că și ei au fost răniți/ abuzați/ înșelați/ trădați, deci este scuzabil faptul că la rândul lor, îi rănesc/ abuzează/ înșeală/ trădează pe alții. Ca să urci la următorul nivel, unde se află iertarea, este necesar să hotărăști: „Știu cum este să fii rănit/ abuzat/ înșelat/ trădat și tocmai pentru că știu cât e de dureros, nu o să fac asta nimănui, nu o să fac așa ceva niciodată”. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.