Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 24 iulie 2021

23 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 noiembrie

Ai senzatia ca esti intr-un roller-coaster din care nu poti sa cobori? Te simti bulversat si treci dintr-o stare la alta de parca ai fi bipolar? De ce se intampla toate acestea? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsul acestor intrebari de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Lorie Ladd

În contextul în care acum curg pe Pământ energii foarte puternice, care ne bulversează pe mulți dintre noi, este necesar să înțelegem că este un Dar faptul că suntem mult mai conștienți de procesul prin care trecem. Și când suntem conștienți, știm că tot ceea ce experimentăm este perfect pentru noi, că reprezintă un pas necesar în drumul nostru către un nou nivel. Ceea ce facem mulți dintre noi însă este să ne descurajăm și să ne criticăm pe noi înșine: “Sunt bulversat de ceea ce mi se întâmplă/ energiile astea mă copleșesc, nu reușesc să le fac față/ am niște gânduri foarte dure legate de mine însumi/ n-am fost niciodată într-o asemenea stare de depresie/ n-am simțit niciodată atâta tristețe/ trec dintr-o stare în alta, nu mai știu cine sunt, parca aș fi bipolar!”.

Asta este Ascensiunea.

Și cu cât ești mai conștient – și implicit, cu cât simți mai mult -, cu atât vei avea mai mult impresia că ai luat-o razna rău de tot, că ai înnebunit. Asta se întâmplă pentru că în trecut, când nu eram conștienți/ treji spiritual, trăiam într-o ”amnezie”/ amorțeală, nu simțeam mai nimic, ne era ușor să ignorăm niște adevăruri neplăcute, ne reprimam emoțiile și trăiam “liniștiți”. Însă după ce ne-am trezit și am început să simțim totul, avem senzația că suntem într-un roller coaster din care nu mai coborâm. Dar indiferent cât de dificilă este această experiență a Ascensiunii, sunt și părți minunate. Ideea este că de fiecare dată când treceți prin astfel de stări care vă copleșesc, să conștientizați că ele sunt un semn că vă schimbați, că faceți pași înainte. (Lorie Ladd)

Atunci când conții mai multă Lumină în interiorul tău începi să simți mai mult, să vezi mai mult, să auzi mai mult, să conștientizezi mai multe și de aceea, la început, te simți copleșit de faptul că simți atât de multe.

De asemenea, în timp, vei începe să-ți amintești că ești o ființă multidimensională și vei începe să accesezi din când în când și alte Dimensiuni. Nu vei putea să te menții mult timp la acel nivel vibrațional înalt, pentru că deocamdată corpul tău fizic nu poate integra atâta Lumină, însă la nivel de Conștiință poți ajunge acolo pentru perioade scurte de timp. Abia după ce corpul tău fizic curăță toate energiile de vibrație joasă din interiorul său, el va putea integra mai multă Lumină și va putea funcționa în 5D. Toate energiile de vibrație înaltă care curg acum pe planetă exact asta fac: scot la suprafață emoțiile de vibrație joasă din interiorul nostru, ne ajută să le curățăm, să ne ridicăm vibrația, ne activează. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.