Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 22 iulie 2021

21 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 16 ianuarie 2022

Totul urmează niște Legi în Univers, nimic nu are loc „din întâmplare”. Cum reactionezi cand ti se intampla ceva? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsul acestor intrebari de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Caroline Myss

Totul urmează niște Legi în Univers, nimic nu are loc „din întâmplare”. Totul este guvernat de niște Legi mistice, totul merge pe principiul „cauză și efect”. Sufletul nostru acționează în baza unor Legi mistice și orice alegere pe care o facem are cel puțin o consecință (deseori are mai multe consecințe). La un moment dat în cursul vieții noastre vom simți că am pierdut totul, vom trece printr-o criză și vom simți că am fost distruși. Este garantat.

Și apoi, asemeni păsării Phoenix, vom renaște din propria cenușă. Și asta este garantat. Aceasta este promisiunea Vieții: vei renaște din propria cenușă. Vei renaște din propria cenușă chiar dacă mintea ta se va baricada în spatele unor ziduri și va refuza să mai permită Bucuriei să intre în viața ta, chiar dacă mintea ta va încerca să rămână pentru totdeauna în acea stare în care simți că viața ta nu mai are niciun sens. Indiferent cât se va lupta mintea ta ca să te țină în acel spațiu întunecat, Divinitatea îți va trimite tot ce este nevoie ca să te facă să renaști, pentru că totul se întâmplă în baza unui contract pe care sufletul tău l-a semnat.

Indiferent prin ce tragedii/ crize ai trecut, indiferent câtă rezistență opui, nu poți împiedica Bucuria să revină în viața ta, nu vei putea să-ți ții inima închisă la nesfârșit, ca să împiedici Bucuria să intre în ea. Bucuria va intra acolo, pentru că tu ești sub contract și indiferent cât de încăpățânat ești, indiferent cât se opune mintea ta, Divinitatea tot îți va deschide inima și Bucuria tot va intra în inima ta. Mintea ta nu poate împiedica sufletul tău să facă ce are de făcut. Mintea ta nu poate controla grația divină care este trimisă asupra ta. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.