NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 20 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 20 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 20 iulie 2021
vibratia zilei 4 august 2022

Tu ce vrei cand te rogi? Ce ceri in rugaciunile tale? Cum ceri? Ce asteptari ai de la o rugaciune? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsul acestor intrebari de la Caroline Myss,, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Caroline Myss

Voi sunteți conectați la Divinitate tot timpul și primiți ghidare/ informații tot timpul. Ceea ce Divinitatea nu va face niciodată, însă, este să-ți spună ce se va întâmpla în continuare. Așa că dacă ceri ghidare nu te aștepta să ți se spună ce se va întâmpla după ce vei face ce ești ghidat să faci. Dacă lucrurile merg rău, spune-i Divinității: „Eu nu mă pot descurca de unul singur în situația asta, lucrurile mă depășesc. Le pun în mâinile tale și te rog să mă ghidezi. Spune-mi ce să fac și asta voi face. Eu mă culc și mâine dimineață voi asculta răspunsul tău și îl voi urma. Tu lucrezi în tura de noapte, eu lucrez în tura de zi”. Și nu mai fi plin de frică și de dubii că Divinitatea o să te ajute să rezolvi problema. Nu mai trăi cu impresia că Divinitatea are cam aceleași resurse ca tine și gândește cam la fel ca tine, că n-o să găsească o soluție, fiindcă problema este mult prea complicată. Când spun acea rugăciune, eu nu am niciun dubiu că până dimineața voi primi răspunsul. Și nu s-a întâmplat niciodată să nu-mi primesc răspunsul. (Caroline Myss)

Oamenii se roagă pentru diverse lucruri și apoi sunt dezamăgiți că nu primesc răspunsul.

De fapt, ei nu aud răspunsul pentru că ascultă cu urechile, ascultă cu mintea, ascultă din spațiul lăcomiei și al fricii, nu din spațiul capitulării. Eu, una, când mă aflu într-o situație căreia nu reușesc să îi găsesc răspunsul/ rezolvarea, vorbesc cu Dumnezeu înainte de culcare și îi spun: „Chestia asta mă depășește, nu știu ce să fac. Nu mă descurc singură. O pun în mâinile Tale și mâine dimineață, când mă trezesc, o să fac ceea ce mă ghidezi să fac”. Și apoi adorm fără să-mi mai fac griji cu privire la răspuns. Am întotdeauna certitudinea că a doua zi dimineață voi fi ghidată într-un fel sau altul și pur și simplu urmez ghidarea, indiferent care este aceasta. Dar nu poți spune Divinității ceva de genul: „Chestia asta mă depășește. Nu știu ce să fac. O pun în mâinile tale și mâine dimineață, când mă trezesc, o să fac ceea ce mă ghidezi să fac. Dar să nu-mi ceri să fac asta….. și nici asta….. și nu vreau să se schimbe asta…..”. Dacă în rugăciunea ta incluzi o listă cu condiții pe care să le îndeplinească răspunsul, te informez că Divinitatea nu răspunde la toate prostiile și nici nu primește ordine din partea egoului tău. Și în cazul în care ai pretenția ca Divinitatea să îți dea asigurări/ dovezi că dacă urmezi ghidarea o să iasă cum vrei tu (egoul tău), atunci te informez că n-o să primești niciodată asigurări/ dovezi. Divinitatea nu lucrează așa. Dacă ai încredere deplină în Divinitate vei urma ghidarea; dacă nu, e problema ta, descurcă-te singur. (Caroline Myss)

Rugați-vă pentru alții, dacă vreți, dar nu-i dați indicații lui Dumnezeu ce să facă în privința lor.

Mai concret, nu vă rugați la modul: „Doamne, protejează-l pe X și fă-l să se răzgândească în chestiunea ……./ fă-l să decidă să facă……/ fă-l să nu mai bea”. Încetați să vă mai amestecați în viața altora, încetați să mai credeți că știți mai bine decât ei ce e cel mai bine pentru ei! Încetați să mai considerați că X sau Y s-a născut ca să stea cu voi până la sfârșitul vieții sale! Nu puteți voi să le schimbați altora Călătoria vieții, doar pentru că vreți ca ei să facă ce vă convine vouă! Așa că mai degrabă rugați-vă „Doamne, ajută-mă să-mi vin în fire, fiindcă nu reușesc să accept ideea că X are dreptul să-și trăiască viața așa cum vrea el, nu cum vreau eu!”. Mai vreți o rugăciune? „Doamne, ajută-mă să nu mai mint! Nu am curajul să spun adevărul…” O să vă spun ceva: nu există „o mică minciună”/ „o minciună nevinovată”. Există doar minciună. Și corpul vostru fizic este afectat atunci când spuneți o minciună. Oamenii spun „Fumatul îți afectează sănătatea!”. Fumatul este nimic, pe lângă modul în care îți afectează sănătatea faptul că minți! Habar nu aveți cât de mult îți afectează sistemul imunitar faptul că minți! (Caroline Myss)

Cum să te rogi?

Te trezești dimineața și îi spui lui Dumnezeu: „Bună dimineața! Ce vrei să fac astăzi? Eu mă duc să fac un duș și între timp tu hotărăște-te ce vrei să fac. Ne auzim în câteva minute!”. Așa te rogi. Te rogi ca și cum Dumnezeu ar fi cel mai bun prieten al tău, pentru că Dumnezeu chiar este cel mai bun prieten al tău. Uneori vorbesc cu cineva care spune niște lucruri atât de deplasate, încât simt că-mi pierd cumpătul și atunci îi zic acelei persoane: „Un moment, mă întorc imediat!”. Și nu plec nicăieri, doar intru în interiorul meu și vorbesc cu Dumnezeu: „Uite ce e, am nevoie de ceva grație divină și am nevoie de ea acum, fiindcă altfel o să fac una nefăcută cu omul ăsta!”. Și n-am niciun dubiu că Divinitatea presară asupra mea grație divină imediat. Iar apoi îi spun persoanei respective: „Ok, m-am întors!” și continui discuția. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/07/2021