NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 19 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 19 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 19 iulie 2021
vibratia zilei 10 august 2022

Ca reste scopul curatarilor energetice masive care se petrec acum? Stii ca si tu esti un Creator? Ce ai de facut in acest sens? Ce trebuie sa faci ca sa faci bine? Iata ce spune Jason Estes, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, despre relatiile sexuale mai mult sau mai putin pasagere, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Jason Estes

Mulți dintre noi știm foarte clar că nu suntem la nivelul la care ne dorim să fim, că viața noastră actuală (în totalitate sau anumite aspecte ale ei) nu mai este ceea ce ne dorim. Asta ne dă o senzație de tristețe/ dezolare sau chiar depresie, fiindcă ne dăm seama că nu suntem acolo unde am putea fi, pentru că știm că putem mai mult. Așadar, pentru toți cei care citiți aceste mesaje, înțelegeți că scopul curățărilor energetice masive prin care ați trecut nu a fost să vă ducă la nivelul la care puteți fi. Scopul lor a fost doar să vă facă să înțelegeți cât de puternici sunteți, să vă arate de ce sunteți capabili, să înțelegeți că puteți mult mai mult decât ați crezut că puteți. Așa că nu mai considerați că ați dat greș, că ați eșuat; acele curățări și-au atins scopul: acum știți fără dubiu că puteți mult mai mult. Și simplul fapt că vă doriți să înaintați către acea Versiune mai Bună a voastră este un succes. Și vă mai spun un lucru: noi toți suntem acum o Versiune mai bună a noastră decât am fost în urmă cu câteva luni. Iar următorul pas este să devenim Creatori responsabili. (Jason Estes)

Știți cum putem deveni Creatori responsabili?

Greșind. Greșind de multe ori. Pentru că de fiecare dată când greșești înveți ceva, tragi niște învățăminte și astfel ești mai pregătit pentru succes. De exemplu, acum noi toți o să învățăm să nu ne mai fixăm termene limită, fiindcă planurile noastre nu rezistă în fața Planului Divin, iar ceea ce considerăm noi a fi “momentul potrivit” nu coincide cu ceea ce consideră Divinitatea a fi “momentul potrivit”. Una dintre lecțiile pe care le învățăm este aceea de a capitula, de a înțelege că noi, oamenii, nu deținem niciodată controlul cu adevărat. De asemenea, învățăm că nu ni se cere să fim perfecți – este suficient să facem tot ce putem noi mai bine în acea situație. Și dacă învățăm aceste lucruri totul în viața noastră se schimbă. (Jason Estes)

Dacă ai probleme cu stomacul, dacă vomiți, dacă ai accese de plâns, amețeli, dacă simți o oboseală atât de mare, încât ai sta în pat pentru tot restul vieții, excelent! Sunt simptome care arată că trupul tău elimină energii de vibrație joasă și face loc pentru ca tu să poți integra mai multă Lumină, să crești vibrațional suficient de repede, ca să poți face față vibrației Noii Lumi.

Și țineți minte

Când pășești pe un teritoriu necunoscut, cu reguli necunoscute, se întâmplă foarte rar să-ți iasă totul bine din prima. Așa că dacă dați greș cu ceva, dacă nu vă iese din prima un anumit lucru pe care îl faceți/ începeți acum, nu vă judecați/ criticați; acceptați că așa se întâmplă în Călătoria în Necunoscut în care ne aflăm și că învățăm pe parcurs, pas cu pas, cum să ne descurcăm în Noua Lume. Nu creați o stare de luptă interioară acolo unde nu este cazul. Tot ce vi se cere este să faceți cât puteți de bine ceea ce faceți. Atât. Nu vă cere nimeni să faceți perfect ceea ce faceți. Pur și simplu mergeți înainte, pas cu pas și savurați Călătoria. (Jason Estes)

Simplul fapt ca sunteți în viață azi este un motiv să sărbătoriți.

Dacă sunteți în viață și sunteți bine, următorul pas este să faceți bine. “Cum pot să fac bine în această lume? Ce înseamnă să fac bine?” – acestea sunt niște întrebări pe care să vi le puneți fiecare dintre voi. Și apoi răspundeți la ele. Dacă din punctul vostru de vedere “a face bine” înseamnă a ajuta alți oameni, atunci găsiți diverse modalități de a ajuta alți oameni. Și apoi următorul pas este să aveți credință deplină în Divinitate. Și asta nu necesită vreun mare efort; nu necesită decât să fii un om bun și să faci fapte bune. Iar când faci aceste două lucruri, credința deplină este o consecință firească, pentru că înțelegi că Planul divin este mult mai complex decât poate pricepe mintea ta umană și că există motive pentru care se întâmplă diverse lucruri pe care tu nu le poți controla. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/07/2021