NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 18 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 18 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 18 iulie 2021
vibratia zilei 12 august 2022

Tu cum te simti cu noul val de energii care scalda Pamantul? Stii ce sa faci cand te simti coplesit? Stii cum sa treci dincolo de perceptia obisnuita 3D? Care sunt semnele actualizarilor energetice? Iata ce spune John Worthington, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta John Worthington

Voi sunteți ca niște surferi cosmici ce plutesc pe valurile energiilor care scaldă Pământul. Pe măsură ce se intensifică actualizările la care sunteți supuși, vă veți simți mai afectați de simptomele Ascensiunii. Nu este cazul însă să vă simțiți copleșiți de aceste senzații inconfortabile. Beți multă apă, înotați sau faceți baie/ duș. Apa vă ajută să vă curățați câmpul energetic. Aceste actualizări/ activări energetice vă fac să experimentați un sentiment mai profund de conexiune a minții cu trupul și sufletul vostru. Voi treceți dincolo de percepția obișnuită 3D. În timpul acestor actualizări/ activări energetice este posibil să aveți și experiențe de decorporalizare sau un tremurat foarte puternic, ca și cum întreg corpul vostru este scuturat. Unele dintre simptomele prin care treceți când aveți parte de activări pot părea absolut bizare. Vă recomand însă să nu opuneți rezistență, să nu încercați să opriți aceste lucruri; permiteți ca ele să aibă loc. Lăsați să se întâmple aceste actualizări/ activări energetice. (John Worthington)

Semne că aveți parte de actualizări energetice

*Aveți mai multă încredere în Univers, sunteți mai dispuși decât înainte să vă lăsați purtați de fluxul Vieții, știind că totul este spre Binele vostru cel mai înalt. Sunteți capabili să identificați foarte clar ce este benefic pentru voi și ce nu. * Vă eliberați la modul conștient și intenționat de vechile tipare/ credințe/ standarde/ reguli 3D.

* V-ați confruntat cu perioade intense de curățări/ eliberări ale energiilor de vibrație joasă. Simptomele fizice includ tremuratul (ca și cum ați fi în fibrilație), senzația că luați foc pe dinăuntru, greață, dureri, confuzie.

* Aveți stări de depresie, anxietate, disperare, neliniște, schimbări bruște de dispoziție sau senzația că sunteți epuizați, că nu mai aveți niciun pic de energie.

* Aveți un puternic sentiment de conexiune cu tot ce există, aveți senzația că sunteți una cu tot și cu toate. Acesta sentiment de Unitate este simțit la nivel de suflet. (John Worthington)

* Intrați în stări de vibrație mai înaltă decât de obicei și senzațiile pe care le experimentați sunt mai intense. Aveți senzația că plutiți sau că vă luați zborul, precum și momente în care experimentați stări de Iubire aproape de extaz.

* Sunteți și mai sensibili la energiile din jurul vostru decât erați până acum.

* Experimentați mai des decât de obicei sincronicități, secvențe numerice (111, 333, 555, 22:22, 44:44, etc) și înțelegeți limbajul naturii. Acestea devin modalități prin care Universul comunică în mod obișnuit cu voi. * Aveți experiențe de tipul deja-vu, senzația că alunecați dintr-o Dimensiune/ linie temporală în alta, experimentați fluctuații ciudate ale timpului.

* Simțiți o dorință foarte intensă să urmați Calea care înseamnă împlinirea Misiunii personale. (John Worthington)

Voi sunteți susținuți să evoluați și să urcați în 5D, unde experimentați starea zen, de pace/ liniște interioară.

În această stare totul se simte frumos, plin de compasiune și integritate, chiar dacă acționați în interiorul Vechii Lumi, îndeplinindu-vă Misiunea, ajutându-i/ susținându-i pe alții să crească vibrațional. Vechea Lume vă va fi ostilă, cel mai probabil. Multe lucruri pot să vă tragă în jos, ca nivel vibrațional: politica globală, știrile negative care vă sunt prezentate zi de zi, drame personale, provocări de tot felul. Toate acestea vă pot distruge starea zen, dar voi puteți alege să nu permiteți să fiți manipulați/ afectați de ele. Evitați persoanele, locurile, proiectele, anturajele, activitățile ce emană energie negativă.

Ascultați-vă ghidarea interioară, observați-vă reacțiile corpului/ rezonanța și îndepărtați de voi tot ce înseamnă energie negativă. Arătați-vă Lumina interioară, pentru că ceilalți să o vadă. Răspândiți Lumina și ridicați nivelul vibrațional oriunde mergeți. Rostiți-vă adevărul, arătați-vă Lumina și asumați-vă responsabilitatea pentru Misiunea voastră. (John Worthington)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/07/2021