NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 13 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 13 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 13 iulie 2021
vibratia zilei 4 august 2022

Apar situatii in viata ta care par teste? Care este scopul lor? Te lasi coplesit de negativitate sau incerci sa descoperi ce se afla dincolo de ele? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Rick Jewers, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Rick Jewers

Și aceia dintre voi care sunt la începutul Călătoriei lor spirituale sunt testați în această perioadă. Situațiile neplăcute/ dificile care apar, negativitatea pe care o percepeți reprezintă un test, pentru a se vedea cum reacționați la ele. Și vă asigur ca niciuna dintre acele situații nu sunt întâmplătoare; ele sunt plasate în Calea voastră cu un scop și după ce treceți prin câteva astfel de teste veți înțelege acest lucru, veți înțelege că totul se întâmplă cu un scop foarte precis, că are un sens, că nu există coincidențe. Ca urmare a faptului ca învățați ceva din aceste experiențe, voi creșteți și puteți urca la un alt nivel. Așadar nu vă lăsați învăluiți/ copleșiți de negativitate. Deveniti un Maestru în a face față acestor energii de vibrație joasă, păstrați-vă echilibrul și asumați-vă puterea personală, fiindcă dacă nu vă lăsați prinși în acea negativitate, ea nu mai are putere asupra voastră. Pe de altă parte, nu-i judecați pe alții, fiindcă unii oamenii chiar trec prin încercări dificile acum. Vedeți-vă de treaba voastră și dacă vi se cere, în măsura în care puteți, ajutați-i pe cei care vă cer sfaturi/ îndrumare. Dar nu o faceți dacă nu vi se cere, nu vă amestecați în treaba altuia, dacă acel om nu vă cere asistență. (Rick Jewers)

Când vă confruntați cu negativitatea din exterior nu vă contraziceți cu alții, nu vă angajați în dispute/ conflicte, nu reacționați agresiv.

Dacă este posibil, nu vă implicați deloc în acele situații, nu le acordați atenția și timpul vostru, retrageți-vă în interior, intrati în “coconul” vostru în care rămâneți echilibrați emoțional/ energetic. Este alegerea voastră ce faceți cu timpul și cu energia voastră, este alegerea voastră căror lucruri/ situații le dați atenție și pe care le ignorați. De asemenea, nu vă gândiți prea mult la acele lucruri de vibrație joasă, fiindcă astfel le energizați. Monitorizați-vă gândurile și nu vă lăsați prinși în gânduri negre. Această negativitate masivă care iese la iveală la nivel colectiv are scopul de a trezi masele, de a-i scoate pe oameni din zona lor de confort, de a-i pune în situații care îi zguduie și care îi fac să-și pună întrebări în legătură cu viața lor, cu ce e adevărat și ce nu. Cei cărora le-a venit timpul să se trezească și care au prevăzut în contractul sufletului lor Ascensiunea în această viață vor fi “loviți” puternic, ca să se trezească. Despre asta este vorba, legat de negativitatea care apare în aceste vremuri la nivel global. (Rick Jewers)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 12/07/2021