Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 13 august 2021

12 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 21 noiembrie

Atunci când există entități de Lumină în jurul nostru le percepem în diverse feluri. Unii le aud, ca și cum ar avea o conversație cu ele. Cum se simt in inteiorul tau aceste schimbari vibrationale? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Atunci când există entități de Lumină în jurul nostru le percepem în diverse feluri. Unii le aud, ca și cum ar avea o conversație cu ele. Alții aud niște sunete/ tonuri/ zgomote, uneori pare un gen de bâzâit, alteori îți țiuie ceva în ureche, alteori e un șuierat – iar când se întâmplă asta poate fi pentru că tu începi să accesezi energii de vibrație mai înaltă sau să faci primii pași către comunicarea cu entități de vibrație înaltă. Și e posibil ca tu să spui “Bine, dar asta nu mă ajută cu nimic, pentru că nu înțeleg nimic, e doar un zgomot care chiar mă deranjează”.

Acele zgomote o sa înceteze, iar la un moment dat comunicarea dintre tine și acele entități va fi mai clară, o să înțelegi mesajele lor. De asemenea, este posibil ca atunci când auzi zgomote pe care alții nu le aud să fie vorba despre o actualizare care are loc în interiorul tău, la nivelul “sistemului electric”. În aceste vremuri, cu energiile puternice care scaldă Pământul, cu exploziile solare, etc, sistemul nostru electric se actualizează tot timpul și de aceea ne și simțim atât de obosiți deseori, pentru că asimilăm tot mai multă Lumină, iar corpul nostru, care are o structură pe bază de carbon, se schimbă într-unul cu structură cristalină. Deci zgomotele pe care le auziți în urechi este posibil să fie chiar vibrația produsă de aceste schimbări interioare. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.