NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 12 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 12 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 12 iulie 2021
vibratia zilei 3 august 2022

Te-ai eliberat de atasamentele trecutului? Esti pregatit pentru urmatoarea etapa a Ascensiunii? Ce planuri are Divinitatea? Ce e de facut? Sa opui rezistenta sau sa mergi cu valul? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Rick Jewers, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Rick Jewers

Multi oameni au fost pregatiti intensiv in ultima vreme pentru aceasta etapa a Ascensiunii. “Pregatirea” a insemnat o destructurare rapida a atasamentelor – cei in cauza au fost pusi in situatii care i-au facut sa se elibereze de atasamentele pe care le mai aveau, pentru ca sa poata trece pe o Linie temporala superioara vibrational. Nimic nu este intamplator.

Cei “adormiti” vor fi “zguduiti” in continuare in zilele urmatoare, caci este necesar sa se trezeasca, pentru ca fiecare om conteaza cand este vorba despre evolutia colectiva. Cei care prefera sa ramana in zona lor de confort stagneaza, in astfel de cazuri nu exista nicio evolutie si de aceea, daca va fi necesar pentru “trezirea” unor oameni, chiar si cele mai confortabile/sigure situatii vor fi zguduite/destramate. Planul divin este cel care controleaza tot ce se intampla in acest proces de Ascensiune si Divinitatea face in asa fel, incat toti sa respecte Planul.

Blocajele pe care le intalniti in cale sunt orchestrate divin si reprezinta o modalitate prin care sunteti ghidati (vi se arata ca nu acela este drumul vostru), insa daca voi ignorati aceste semne/indicii, daca opuneti rezistenta si incercati sa fortati lucrurile, ca sa iasa cum vreti voi, va irositi energia si va coborati vibratia, asa ca ar fi mai usor daca ati tine cont de ghidarea divina si ati curge cu fluxul. (Rick Jewers)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/07/2021