NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 11 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 11 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 11 iulie 2021
vibratia zilei 2 august 2022

Te simti blocat? Ce inseamna, de fapt, blocajul? Ce ai de facut atunci cand traiesti un astfel de blocaj? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Lisa Transcendence Brown, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lisa Transcendence Brown

Unii oamenii spun că simt că sunt blocați într-un anumit domeniu/ aspect al vieții lor. Când spun că “sunt blocați”, de fapt, înseamnă că nu le plac alternativele pe care le au, înseamnă ca ei lasă egoul să conducă “spectacolul”, înseamnă că nu sunt dispuși să facă o alegere conștientă, înseamnă “Știu ce aș putea să fac, dar nu vreau/ am curajul să fac acel lucru”. De fapt, “mă simt blocat” înseamnă “nu sunt dispus/ nu am curajul să fac o alegere conștientă. Am inima închisă, funcționez de la nivelul minții și încerc să rezolv situația asta prin vechile metode”. Și acel așa-zis “blocaj” nu o să dispară până când ei nu se eliberează de vechile tipare/ credințe de vibrație joasă, inconștiente. Iar dacă ei nu fac asta de bună voie, vor fi obligați să o facă; de aceea vedem atâția oameni care ajung în situații pe care le descriu la modul “viața mea este un haos”/ “sunt terminat” – acesta este modul prin care Universul îi face să renunțe la acele tipare care îi țin blocați în Vechi. (Lisa Transcendence Brown)

Cu cât oamenii sunt mai inconștienți, cu atât opun mai multă rezistență, cu atât ei se agață mai tare de vechile tipare/ credințe de vibrație joasă, cu atât mai insistent încearcă să rezolve problemele în vechiul mod și cu atât va fi mai dureroasă pentru ei trezirea spirituala. Singura soluție ca să le fie mai ușor este să renunțe la vechile metode, să-și deschidă inima și să înceapă să-și asculte ghidarea interioara. Iar aceasta o să le dea îndrumări care, potrivit minții lor umane, “nu au niciun sens”/”sunt nebunești”. Ideea este că atunci când îți vine timpul să te trezești, te vei trezi, Universul se va asigura de asta. Și dacă nu o faci de bună voie și nu iei în seamă semnalele repetate care ți se trimit, vor fi folosite orice mijloace ca să fii trezit. (Lisa Transcendence Brown)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/07/2021