Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 10 august 2021

09 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 23 noiembrie

Ce poti învăța din ceea ce ti se întâmplă? Alegi sa fii victima sau sa constientizezi lucruri mai profunde? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Jason Estes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Jason Estes

Tu ești mai bun decât oricine altcineva de pe Pământ, când este vorba de a fi tu, așa că lucrează la a deveni cea mai Bună Versiune a ta; în loc să permiți ca această perioadă și provocările de care ai parte să te aducă într-o stare de luptă sau de depresie, folosește aceste situații pentru a scoate la iveala o Versiune mai Bună a ta. În ceea ce mă privește, de fiecare dată când mă confrunt cu o provocare, mă gândesc: “Ce pot învăța eu din ceea ce mi se întâmplă?”. Dacă ești în depresie acum, ia-ți câteva clipe și gândește-te: “Nu e nimic în neregulă cu faptul că sunt în depresie. Având în vedere ce se întâmplă în viata mea acum, nici nu e de mirare că sunt în depresie. Ok, depresie, ce vrei tu să mă înveți?”. În momentul în care faci acest lucru tu îți recuperezi puterea personală, nu te mai afli în postura de victimă, conștientizezi că se întâmplă niște lucruri mai profunde, că acea depresie are o lecție pentru tine și ești dispus să o afli. Deja vezi lucrurile altfel. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.