NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 1 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 1 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 1 iulie 2021
vibratia zilei 16 august 2022

Când apar finaluri de relatie sau etape, de ce atât de mulți dintre noi stam blocați din a avansa și a da drumul la ceea ce a fost, cu gratie și recunoștință?

Iata un răspuns valoros de la Lucratori de lumina în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Motivul pentru care unii oameni aflați la o răspântie în viață se simt blocați, nu pot înainta, este acela că ei încă mai au nevoie să dea vina pe cineva pentru ceea ce li s-a întâmplat. Când o etapă a vieții lor s-a destrămat, ei nu pot merge mai departe, nu pot intra în noua etapă a vieții lor, pentru că se află la un nivel de conștiință la care au nevoie să considere pe cineva vinovat pentru faptul că acel capitol al vieții lor s-a încheiat.

Ei nu au ajuns încă la nivelul de conștiință la care să accepte: „Ok, acel capitol al vieții mele s-a încheiat pentru că a venit timpul să se încheie. Oricum începusem să-mi retrag energia din acea situație/ relație, fiindcă simțeam deja că nu mai rezonează cu mine”. Atât timp cât eu dau vina pe cineva pentru faptul că o anumită parte a vieții mele s-a prăbușit, reușesc să rămân la nivel psihic în acea realitate care a dispărut; este un fel de a opri timpul în loc, de a ține „în viață” o realitate care de fapt a dispărut.

Unii oameni refuză să accepte că acea realitate a dispărut și o întrețin artificial în mintea lor, dând vina pe alții pentru destrămarea ei sau eventual mergând ani la rând la terapie, unde pot povesti la nesfârșit aceleași lucruri și se pot plânge la nesfârșit pentru ce le-a făcut X sau Y și-și pot întreține furia. De exemplu, pentru că nu sunt pregătite să accepte divorțul care deja a avut loc în realitatea fizică, unele persoane „întrețin” artificial ani la rând acea căsnicie care nu mai există, vorbind la nesfârșit despre ceea ce s-a întâmplat, dând vina pe fostul soț, plângându-se la nesfârșit de „mizeriile” pe care le-a făcut acesta, etc. În mintea lor ele încă sunt căsătorite cu acel om, nu i-au dat drumul, nu l-au eliberat. (Caroline Myss)

Data articol: 30/06/2021