Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 august 2021

31 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 noiembrie

Cum reactionati cand simtit simptomele Ascensiunii? Te bucuri ca te activezi energetic? Te gandesti cu grija ca iar iti va fi rau? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la EldoRa, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta EldoRa

În perioada în care este deschis Portalul Leului (28 iulie – 12 august, cu „vârful” pe 8 august) sunt disponibile niște oportunități uimitoare pentru Lucrătorii în Lumină. În primul rând, vreau să precizez că mulți dintre voi veți experimenta simptome ale Ascensiunii extrem de intense. Când se întâmplă asta nu mai priviți lucrurile la modul „Of, iar am simptome care mă fac să mă simt foarte rău! Nu mai pot, m-am săturat!”. Priviți-le la modul: „Iuhu, am parte de niște activări energetice foarte puternice la nivelul ADN-ului!”. Voi creșteți vibrațional și grație acestor activări începeți să vă accesați abilitățile de vibrație înaltă.

Lumina care vine acum de la soare transmite fiecărui om codurile energetice adecvate acestuia, în funcție de nivelul la care se află persoana respectivă. Și vreau să înțelegeți: energiile care curg pe Pământ în această perioadă aduc fiecăruia exact ceea ce este nevoie ca să-l „zguduie” și să-l facă să elibereze ceea ce este necesar să fie eliberat/ curățat din viața sa. E ca și cum fiecare om este „diagnosticat” energetic, sunt identificate acele aspecte ale vieții sale în care el nu funcționează în aliniere cu sufletul său și aspectele respective îi sunt aduse în fața la modul evident, astfel încât acesta să nu mai poată nega/ ignora faptul că are de făcut niște schimbări, că este necesar să dea drumul unor lucruri/ persoane/ relații/ activități/ situații care nu mai rezonează cu el.

Acel om va avea parte de niște situații care, practic, „îi explodează în față” și nu se mai poate preface că lucrurile merg bine/ acceptabil. Este nevoit să accepte adevărul și să facă schimbările necesare. (EldoRa)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.