NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 5 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 5 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 5 noiembrie 2021
vibratia zilei 11 mai 2022

Unii oameni au impresia că problema lor este că nu au destul timp ca să facă tot ce au de făcut și de aceea sunt stresați/ agitați/ epuizați. Nu, în opinia mea, nu asta este problema. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Dr. Joe Delaney, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Dr. Joe Delaney

Unii oameni au impresia că problema lor este că nu au destul timp ca să facă tot ce au de făcut și de aceea sunt stresați/ agitați/ epuizați. Nu, în opinia mea, nu asta este problema. Noi suntem expuși acum la mult mai multe informații într-o oră, comparativ cu cantitatea de informații la care eram expuși în urmă cu 10 ani, în același interval de timp. Și multe dintre informațiile la care suntem expuși acum sunt unele care ne tulbură/ îngrijorează, iar acest gen de presiune excesivă la care suntem supuși din exterior declanșează în corpul nostru o reacție de tipul “luptă sau fugi”. Și fiindcă acest flux informațional este mult mai puternic decât în urmă cu 10 ani sau chiar cu 5 ani, mulți oameni trăiesc într-o permanentă stare de presiune, adică sunt mai tot timpul în stare de alertă. Asta ne afectează sănătatea fizică și psihică. Cum putem schimba asta? Dacă simți anxietate, stres sau depresie, primul lucru pe care îți sugerez să-l faci este să te oprești; oprește-te din ceea ce faci, lasă totul deoparte, ia o pauză ca să te liniștești. Ieși în natură pentru câteva (zeci de) minute, ieși într-un parc, întinde-te în pat și ascultă o muzică ce te relaxează, meditează, etc; fă orice te ajută pe tine să te relaxezi. Modul în care funcționează inima ta influențează modul în care funcționeaza mintea ta. Dacă inima ta intră într-o stare de incoerență, atunci mintea ta va intra în panică. Întotdeauna vei face alegeri proaste, dacă ești într-o stare de panică. Poate că pe termen scurt acea decizie te va scăpa de ceva neplăcut, dar pe termen lung ea va avea efecte negative. (Dr. Joe Delaney)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/11/2021